Σοβαρό ατύχημα με 4χρονο κοριτσάκι – Έπεσε από 3,5 μέτρα ύψος - Βρίσκεται διασωληνωμένη στο Μακάρειο

Σοβαρό ατύχημα με 4χρονο κοριτσάκι – Έπεσε από 3,5 μέτρα ύψος - Βρίσκεται διασωληνωμένη στο Μακάρειο

Ένα τετράχρονο κοριτσάκι χθες Πέμπτη 20/7 το απόγευμα στην επαρχία Πάφου ξέφυγε της προσοχής του πατέρα του, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, και έπεσε από το μπαλκόνι υπνοδωματίου σε ύψος 3,5 μέτρων.

Το κοριτσάκι μεταφέρθηκε στο Μακάρειο Νοσοκομείο όπου σύμφωνα με την Αστυνομία βρίσκεται διασωληνωμένη σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση.

Σύμφωνα με τον επί καθήκοντι ιατρό το κοριτσάκι υπέστη κάταγμα στην βάση του κρανίου καθώς και στο πρόσωπο.

Οι γονείς ανέφεραν στην Αστυνομία ότι διέλαθε της προσοχής τους η 4χρονη κόρη τους γύρω στις 19:30 και έπεσε από μπαλκόνι υπνοδωματίου ύψους 3,5 μέτρων. Η υπόθεση διερευνάται.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Αστυνομία ενημερώθηκε για το συμβάν από το νοσοκομείο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Οι έξι υποψήφιοι του ΑΚΕΛ για την επαρχία Λάρνακας- Ολοκληρώθηκε η Επαρχιακή Συνδιάσκεψη

Οι έξι υποψήφιοι του ΑΚΕΛ για την επαρχία Λάρνακας- Ολοκληρώθηκε η Επαρχιακή Συνδιάσκεψη

Η Επαρχιακή Εκλογική Συνδιάσκεψη του ΑΚΕΛ Λάρνακας που πραγματοποιήθηκε απόψε, εξέλεξε τους έξι υποψήφιους και υποψήφιες του ΑΚΕΛ-Αριστερά-Κοινωνική Συμμαχία, για την επαρχία, ενόψει των βουλευτικών εκλογών του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE