ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Χειροπέδες στη μητέρα της 10χρονης που έχασε την ζωή σε πισίνα – Ποιος ο λόγος

Χειροπέδες στη μητέρα της 10χρονης που έχασε την ζωή σε πισίνα – Ποιος ο λόγος

Συνελήφθη χθες Πέμπτη 20/7 γύρω στα μεσάνυχτα η μητέρα του μικρού κοριτσιού που έχασε την ζωή σε πισίνα στην Πάφο.

Η αστυνομία προχώρησε στην σύλληψη της 42χρονης Ρωσίδας, μητέρας του δεκάχρονου κοριτσιού που πνίγηκε χθες το απόγευμα σε πισίνα έπαυλης στην Πέγεια.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου η 42χρονη συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος σύλληψης για τα αδικήματα της γυναικτονίας, πρόκλησης θανάτου λόγω αλόγιστης και απερίσκεπτης πράξης και τελεί υπό κράτηση στο Νοσοκομείο Πάφου.

Χθες γύρω στις 16:10 ενημερώθηκε η Αστυνομία για νεκρό πρόσωπο σε πισίνα έπαυλης στη περιοχή Κόλπου των Κοραλλίων, από επισκέπτες οι οποίοι ήταν προσκεκλημένοι στην έπαυλη και κατά την άφιξή τους φέρονται να εντόπισαν την ένοικο αναίσθητη και το παιδί της στο πάτο της πισίνας.

Μέλη της ΑΔΕ Πάφου επισκέφτηκαν την σκηνή μεταξύ των οποίων ο αστυνομικός διευθυντής Πάφου Νίκος Τσαπής,ο βοηθός αστυνομικός διευθυντής Πάφου , υπεύθυνος υπαίθρου, και ο υπεύθυνος ΤΑΕ Πάφου.

Διαπιστώθηκε ότι στην εν λόγω έπαυλη διέμεναν ως επισκέπτες από τις 15 Ιουλίου, 42χρονη γυναίκα από την Ρωσία μαζί με το 10χρονο κοριτσάκι της.

Το κοριτσάκι ανασύρθηκε από την πισίνα με την βοήθεια μελών της Πυροσβεστικής ενώ η 42χρονη, η οποία εξακολουθούσε να είναι αναίσθητη διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου.

Όπως διαπιστώθηκε από τον επί καθήκοντι ιατρό αυτή φέρεται να βρισκόταν σε κατάσταση μέθης.

Την σκηνή επισκέφτηκαν οι ιατροδικαστές Ορθόδοξος Ορθοδόξου και Αγγελική Παπέττα και μέλη της Υπηρεσίας Εγκληματολογικών Ερευνών.

Σύμφωνα με τον κ. Νικολάου, ακολούθως η σκηνή εξετάστηκε και παραλήφθηκαν τεκμήρια και έγινε φωτογράφιση και βιντεογράφιση της σκηνής.

Το κοριτσάκι μεταφέρθηκε στο Νεκροτομείο και αναμένεται σήμερα να διενεργηθεί νεκροτομή, κατά πάσα πιθανότητα στη Λευκωσία.

Η 42χρονη, είπε ο κ. Νικολάου, συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος σύλληψης και τελεί υπό κράτηση στο ΓΝ Πάφου φρουρούμενη από αστυνομικούς λόγω της κατάστασης της υγείας της αφού υπέστη κρίση πανικού.

Οι εξετάσεις για την υπόθεση συνεχίζονται.

Με πληροφορίε από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Δίκη στο Μάτι: Συγκλονίζει ο Άρης Χερουβείμ που έχασε μάνα, αδερφή και δίδυμες ανιψιές στη φωτιά

Μονή Αββακούμ: Σε προχωρημένο στάδιο οι εξετάσεις της Αστυνομίας

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες



Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Ενώπιον μιας πρωτοφανούς σύγκρουσης θεσμών βρίσκεται η κυπριακή κοινωνία η οποία παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον για το ποιο θα είναι το αποτέλεσμα της δικαστικής διαμάχης μεταξύ του Γενικού Εισαγγελέα Γιώργου Σαββίδη και του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη. Ενδιαφέρον Συνταγματικό, Πολιτειακό και Πολιτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top