ΕΛΛΑΔΑ

Συναγερμός στον Ελληνικό Στρατό - Υπαξιωματικός στη Β' μοίρα Αλεξιπτωτιστών άνοιξε πυρ

Συναγερμός στον Ελληνικό Στρατό - Υπαξιωματικός στη Β' μοίρα Αλεξιπτωτιστών άνοιξε πυρ

Συναγερμός σήμανε στη Β’ μοίρα Αλεξιπτωτιστών ένας υπαξιωματικός φέρεται να προκάλεσε πανικό στο σημείο ανοίγοντας πυρ μετά από ποινή που του επιβλήθηκε.

Για το περιστατικό υπήρξε παρέμβαση της Στρατονομίας. Στο σημείο έσπευσε άμεσα ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνος Φλώρος, ενώ και ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας βρίσκονται στο σημείο.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση, ο υπαξιωματικός έχει παραδώσει τον οπλισμό του και μιλά με τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνο Φλώρο ο οποίος έσπευσε στη Μονάδα μόλις πληροφορήθηκε το περιστατικό.

Το περιστατικό ξεκίνησε με τον ΕΠΟΠ, σύμφωνα με πληροφορίες, να είναι εκτός εαυτού και να τα είχε βάλει με τον διοικητή της Μονάδας καθώς φέρεται να δυσαρεστήθηκε από κάποια ποινή που του επιβλήθηκε.

Κατά μια εκδοχή ο διοικητής της μονάδας φέρεται να είχε πιέσει τα στελέχη με τα περίπολα και τις φωτιές γεγονός που εξόργισε τον ΕΠΟΠ ο οποίος έχει 22 χρόνια υπηρεσίας.

Ο οπλίτης φέρεται να πέταξε χειροβομβίδα κρότου - λάμψης μέσα στο Διοικητήριο της Μοναδάς, να εισέβαλε σε αυτό και να κρατούσε όμηρο το διοικητή τον οποίο χτύπησε απειλώντας να τον σκοτώσει.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, κάποια στιγμή ο διοικητής φυγαδεύτηκε με τη βοήθεια στελέχους της Β΄Μοίρας Καταδρομών, με άνδρες της Στρατονομίας να συλλαμβάνουν τον υπαξιωματικό.

Πηγή: ethnos.gr/protothema.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλη Τρίτη: Τι γιορτάζουμε σήμερα – Τα μαθήματα από τις δύο παραβολές και τα έθιμα της ημέρας

Βεγγαλικά σε περίπτερα: Ποια δικαιούνται να διατίθενται - Μπορούν να πωλούνται σε ανήλικους;

«Ω γλυκύ μου… κρέας»: Έρχεται νέα αύξηση στο χοιρινό – Στα ύψη το αρνί - Τρέχουν να προλάβουν την αργία της Πρωτομαγιάς οι καταναλωτές

Survivor 2024: Το... πολεμικό κλίμα και ο δεύτερος μονομάχος - Δείτε βίντεο

Καιρός: Αλαλούμ με σκόνη, θερμοκρασία που ανεβαίνει και… βροχές – Ίσως και χαλάζι



ΔΗΣΥ: Νούμερο ένα προτεραιότητα η συσπείρωση του κόμματος - Έκλεισε το κεφάλαιο για τις διαγραφές

ΔΗΣΥ: Νούμερο ένα προτεραιότητα η συσπείρωση του κόμματος - Έκλεισε το κεφάλαιο για τις διαγραφές

Με πρωταρχικό στόχο την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συσπείρωση του κόμματος, ο ΔΗΣΥ βάζει πλώρη για τις Ευρωεκλογές με στόχο την πρωτιά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top