LIKE ONLINE

Αρσενικός γορίλας αιφνιδιάζει τον ζωολογικό κήπο που τον φιλοξενεί με μια...γέννα

Αρσενικός γορίλας αιφνιδιάζει τον ζωολογικό κήπο που τον φιλοξενεί με μια...γέννα

Ένας γορίλας που επί τα τέσσερα χρόνια φιλοξενούταν σε ζωολογικό κήπο στο Οχάιο και όλοι νόμιζαν πως ήταν αρσενικός, ξαφνικά γέννησε ένα μικρό.

Ο ζωολογικός κήπος Columbus ανακοίνωσε πως η Σάλι, η οποία φιλοξενείται εκεί από 2019, την περασμένη Πέμπτη βρέθηκε από το προσωπικό να φροντίζει το γοριλάκι που είχε γεννήσει μόνη της, χωρίς κανείς να αντιληφθεί όχι μόνο τον τοκετό αλλά και την ίδια την εγκυμοσύνη.

Η Σάλι μια εξαιρετική μητέρα

Οι φύλακες του ζωολογικού κήπου ανέφεραν σε ανάρτηση τους σε blog ότι το βρέφος ”φαίνεται να είναι υγιές” και ότι η Σάλι ήταν εξαιρετική μητέρα.

Πρόσθεσαν ότι ο Σάλι (που πλέον ονομάζεται Σάλι) ήταν πάντα καλά στην υγεία του, επομένως δεν χρειάστηκε ποτέ εξετάσει κάτι που οδήγησε στο μπέρδεμα με το φύλο του.

Η απροσδόκητη γέννα

Η γέννα «ήταν απροσδόκητη, αλλά συναρπαστική για την ομάδα φροντίδας και σημαντική για τη διατήρηση ενός κρίσιμα απειλούμενου είδους», ανέφεραν οι φύλακες που ουδέποτε υποψιάστηκαν κάτι μέχρι που είδαν το ”αρσενικό” να θηλάζει το μωρό.

Παρά πάντως τα προβλήματα αναγνώρισης του φύλου της Σάλι, ο ζωολογικός κήπος υποστηρίζει πως είναι σίγουρος για το φύλο του νεογέννητου γορίλα. ″Είναι κορίτσι! Η ομάδα μας το επιβεβαίωσε οπτικά και με φωτογραφίες που στάλθηκαν επίσης σε έναν ειδικό σε πρωτεύοντα σε άλλη κορυφαία ζωολογική εγκατάσταση”.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top