ΔΙΕΘΝΗ

Τραγωδία στη Νέα Υόρκη: Κοριτσάκι ενός έτους πέθανε ξεχασμένο από τη γιαγιά του για 8 ώρες μέσα σε αυτοκίνητο

Τραγωδία στη Νέα Υόρκη: Κοριτσάκι ενός έτους πέθανε ξεχασμένο από τη γιαγιά του για 8 ώρες μέσα σε αυτοκίνητο

Τραγωδία, όμοια με αυτή που σημειώθηκε στην Άρτα τον Μάιο συγκλόνισε την κοινή γνώμη στην Ελλάδα, έλαβε χώρα στη Νέα Υόρκη, όταν μια 54χρονη γυναίκα άφησε την ενός έτους εγγονή της στο πίσω κάθισμα ενός αυτοκινήτου για οκτώ ώρες, με συνέπεια να χάσει τη ζωή του, λόγω των υψηλών θερμοκρασιών που αναπτύχθηκε στο εσωτερικό του οχήματος.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της αστυνομίας, η 54χρονη, η οποία κατευθυνόταν στην εργασία της, ξέχασε να πάει το 14 μηνών βρέφος στον παιδικό σταθμό. «Περίπου οκτώ ώρες αργότερα, η γυναίκα πήγε να παραλάβει το παιδί από τον παιδικό σταθμό, που βρίσκεται στην Redwood Lane στο Σμιθτάουν, όταν συνειδητοποίησε ότι το είχε αφήσει στο όχημά της», ανέφερε η αστυνομία.

Το νήπιο μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τις συνθήκες θανάτου του μικρού κοριτσιού, ενώ η αστυνομία δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα απαγγείλει κατηγορίες για την υπόθεση.

Αυτό είναι το 15ο παιδί που χάνει τη ζωή του ξεχασμένο μέσα σε όχημα φέτος, σύμφωνα με το NoHeatStroke.org, έναν ιστότοπο που διαχειρίζεται λέκτορας του Πανεπιστημίου Σαν Χοσέ και παρακολουθεί τους θανάτους οι οποίοι προκύπτουν λόγων των υψηλών θερμοκρασιών μέσα σε αυτοκίνητα.

Η μέγιστη θερμοκρασία τη Δευτέρα στο Σμιθτάουν, το οποίο βρίσκεται στη βόρεια ακτή του Λονγκ Άιλαντ, άγγιζε τους 30 βαθμούς, ωστόσο μέσα στο όχημα ήταν πολύ υψηλότερη, προκαλώντας υπερθερμία στο κοριτσάκι με συνέπεια τον θάνατό του.

ΠΗΓΗ: Protothema.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top