ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Φόνος στη Λευκωσία: «Μίλησε» η νεκροτομή στη σορό του 40χρονου – Όσα κατέδειξε

Φόνος στη Λευκωσία: «Μίλησε» η νεκροτομή στη σορό του 40χρονου – Όσα κατέδειξε

Διενεργήθηκε η νεκροτομή επί της σορού του 40χρονου που εντοπίστηκε νεκρός στο πίσω μέρος πολυκατικίας στη Λευκωσία χθες το απόγευμα. 

Η νεκροτομή διενεργήθηκε μεταξύ των ωρών 10:00-13:00, στο νεκροτομείο του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, από τον ιατροδικαστή δρ. Νικόλα Χαραλάμπους.

Όπως κατέδειξε η νενομισμένη νεκροτομή, ο θάνατος του 40χρονου προήλθε  από πολυτραυματισμό από πτώση από ύψος. Κατά τη νεκροτομή, παραλήφθηκε αριθμός τεκμηρίων τα οποία θα αποσταλούν για επιστημονικές εξετάσεις.

Παράλληλα, προστίθεται, ο 38χρονος ύποπτος για την εν λόγω υπόθεση, παρουσιάστηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, όπου εναντίον του εκδόθηκε διάταγμα προσωποκράτησης για περίοδο οκτώ ημερών.

Υπενθυμίζεται ότι ο 38χρονος συνελήφθη στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης φόνου εκ προμελέτης, που διαπράχθηκε χθες το απόγευμα στη Λευκωσία, με θύμα τον Αθανάσιο Κότσλη, 40 ετών από την Ελλάδα.

Σύμφωνα με νωρίτερη ανακοίνωση της Αστυνομίας, το απόγευμα της Κυριακής, ο 40χρονος, ο οποίος συγκατοικούσε με άλλο πρόσωπο, ανέβηκε στο διαμέρισμα όπου διέμενε στον τρίτο όροφο πολυκατοικίας στη Λευκωσία, για να πάρει κάποια προσωπικά αντικείμενα της συμβίας του, τα οποία είχαν ξεχάσει κατά την έξοδό τους.

Αναφέρεται ότι σε κάποια στιγμή, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, περίοικοι της πολυκατοικίας, άκουσαν φωνές και εντόπισαν στο έδαφος στο πίσω μέρος της πολυκατοικίας τον 40χρονο, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου επί καθήκοντι ιατρός πιστοποίησε τον θάνατό του.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, η Αστυνομία είχε ανακοινώσει ότι προχώρησε, βάσει δικαστικού εντάλματος, στη σύλληψη άντρα ηλικίας 38 ετών.

*πηγή φωτογραφίας:protothema.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σε αυτό το κτίριο θα μετακομίσει εντός Σεπτεμβρίου το Υπ. Εργασίας – Το κόστος αγοράς και το πρόβλημα με τους χώρους στάθμευσης

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top