ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Φόνος Τρεμιθούσας: Τι αποκάλυψε ο 76χρονος για την επιθυμία της γυναίκας - «Ο πατέρας μου θα έκανε ό,τι του ζητούσε η μητέρα μου» είπε η κόρη - Βίντεο

Φόνος Τρεμιθούσας: Τι αποκάλυψε ο 76χρονος για την επιθυμία της γυναίκας - «Ο πατέρας μου θα έκανε ό,τι του ζητούσε η μητέρα μου» είπε η κόρη - Βίντεο

Σε συνέντευξή του στο Good Morning Britain σήμερα Δευτέρα 7/8, μιλώντας από την Πάφο, ο David Hunter είπε ότι η γυναίκα του Janice είχε αρχίσει να του ζητά να τη βοηθήσει να πεθάνει για περίπου έξι εβδομάδες, αλλά της είχε πει επανειλημμένα: «Δεν μπορούσα να αφαιρέσω τη ζωή της γυναίκας μου».

Όπως σημειώνεται σε δημοσίευμα της DailyMail o Χάντερ ανέφερε: «Έλεγα συνέχεια όχι. Είπα: ‘Συνέχισε να πολεμάς. Δεν θέλω να σε πληγώσω’ και εκείνη απάντησε: ‘Δεν μπορείς να με πληγώσεις περισσότερο από τον πόνο που έχω τώρα’.

Το ζευγάρι ήταν παντρεμένο για περισσότερα από 50 χρόνια και ο Χάντερ περιέγραψε τη σπαρακτική στιγμή που τελικά συμφώνησε να βοηθήσει τον θάνατό της. Την έπνιξε τον Δεκέμβριο του 2021 και στη συνέχεια προσπάθησε να αυτοκτονήσει με υπερβολική δόση ναρκωτικών.

Είπε: «Με ρωτούσε συνέχεια. Συνέχισα να αρνούμαι. Τις τελευταίες δύο εβδομάδες με πίεζε, με παρακαλούσε και κάποια στιγμή έγινε αρκετά υστερική. Και είπα: ‘Εντάξει. Θα σε βοηθήσω. Αλλά δεν θα σας πω πότε και δεν θα σας πω πώς’. Αλλά δεν ήθελα να το κάνω. Ήλπιζα ότι θα την ηρεμούσε και θα άλλαζε γνώμη. Αλλά δεν το έκανε».

Σήμερα, ο κ. Χάντερ παραδέχτηκε ότι ήταν ακόμα σοκαρισμένος που ήταν ελεύθερος, καθώς περίμενε να περάσει άλλα πέντε χρόνια στη φυλακή.

Τι είπε η κόρη

Η κόρη του Βρετανού συνταξιούχου Ντέιβιντ Χάντερ, ο οποίος σκότωσε την καρκινοπαθή σύζυγό του αφού τον «ικέτευσε», παραδέχτηκε σήμερα ότι ο πατέρας της θα έκανε «ό,τι» του ζητούσε η μητέρα της «γιατί τόσο πολύ την αγαπούσε».

Όπως αναφέρει η DailyMail, η Lesley Cawthorne είπε ότι κατανοούσε γιατί ο πατέρας της είχε ενεργήσει για να σταματήσει τον πόνο της. «Ξέρω πόσο αγαπούσαν ο ένας τον άλλον, ξέρω πόσο αφοσιωμένοι ήταν ο ένας στον άλλον και μπορώ να φανταστώ και να καταλάβω πλήρως τον μπαμπά μου να κάνει οτιδήποτε του ζητούσε η μαμά μου γιατί τόσο πολύ την αγαπούσε, τόσο πολύ. Την αγαπά ακόμα», είπε.

Η Lesley Cawthorne ρωτήθηκε για το πότε έμαθε ότι είχε σκοτώσει τη μητέρα της και πώς. «Ήμασταν έξω για ένα οικογενειακό γεύμα, είχα βγει με τον σύζυγό μου και την κόρη μου και επιστρέφαμε στο σπίτι μας, ήταν μια εβδομάδα πριν από τα Χριστούγεννα, είχε βραδιάσει. Καθώς στρίβαμε στον δρόμο μας, χτύπησε το τηλέφωνο και ήταν η αστυνομία και μου είπαν μπορούσες να επιστρέψεις στο σπίτι σου το συντομότερο δυνατό. Και σκέφτηκα ‘α, μας έκλεψαν’. Φτάσαμε στο σπίτι και ήταν γεμάτο από αστυνομικούς», απάντησε.

«Σήκωσα το βλέμμα μου και μπόρεσα να δω τον συναγερμό και ήταν εντάξει, οπότε σκέφτηκα «α, δεν μας έκλεψαν» και ο σύζυγός μου και η κόρη μου ήταν μαζί μου, οπότε ξέρω ότι είναι ασφαλείς. Η πρώτη μου σκέψη λοιπόν ήταν "είναι αυτοί οι γονείς μου;"

«Και το πρώτο πράγμα που είπα στον αξιωματικό ήταν «σκοτώθηκαν οι γονείς μου»; Και νόμιζα ότι είχαν ένα τροχαίο ατύχημα. Και η συμπεριφορά του άλλαξε αμέσως, είπε 'τι ξέρεις;' Ήμουν σαν "δεν ξέρω τίποτα".

Είπε ότι η αστυνομία «περνούσε μέσα από το σπίτι» και «τις παρακαλούσε να μου πουν τι συνέβη», αλλά είπαν: «Λοιπόν, πρέπει να φέρουμε έναν διαπραγματευτή στον μπαμπά σου».

Η κα Cawthorne συνέχισε: «Και σκέφτηκα, διαπραγματευτής; Τι, ο μπαμπάς μου έχει πάρει ομήρους ανθρώπους; Δεν έχει νόημα, τι συμβαίνει; Απλώς δεν θα μου το έλεγαν. Ήμουν υστερικός γιατί ήταν απλώς φρικτό, υπήρχαν τόσοι πολλοί αστυνομικοί στο σπίτι.

«Και τότε ο θείος μου τηλεφώνησε και μου είπε. Μόλις μου είπε. Ήταν πολύ στεναχωρημένος και μου είπε τι συνέβη. Και θυμάμαι ότι στεκόμουν πίσω από τον καναπέ και θυμάμαι ότι κρατιόμουν από τον καναπέ προσπαθώντας να μείνω όρθιος. Ήταν ένας εφιάλτης από τότε.

«Και το χειρότερο ήταν ότι μίλησα στον μπαμπά μου στο Facetime. σε εκείνο το σημείο η αστυνομία με ενθάρρυνε, είναι η καλή λέξη που χρησιμοποιώ, να το κάνω αυτό. Ο πατέρας μου είχε προσπαθήσει να αυτοκτονήσει και ήταν (ήταν) πολύ σταθερός και αποφασισμένος να το κάνει.

«Έτσι σκέφτηκαν, αν του μιλούσα, τότε ίσως θα μπορούσα να τον έχω τις αισθήσεις του μέχρι να φτάσει η βοήθεια. Η αστυνομία είχε φτάσει στην πραγματικότητα πριν μιλήσω με τον μπαμπά γιατί έβλεπα ότι ήταν στο δωμάτιο».

Ερωτηθείσα τι είπε στον πατέρα της, η κα Cawthorne είπε: «Ήμουν σαν ένα πληγωμένο ζώο και του είπα ότι τον αγαπώ, τον παρακαλούσα να μείνει μαζί μας. Ο μπαμπάς μου ήταν έξω από αυτό, είχε μόλις τις αισθήσεις του και δεν αναγνώριζε τη δική του κόρη 50 ετών.

«Και είναι γνωστό ότι ήταν σε αυτή την κατάσταση, αυτή ήταν η κατάσταση στην οποία βρισκόταν όταν του πήραν μια κατάθεση. Ήταν όλα πολύ δύσκολα. Και μετά τελείωσε το Facetime, η αστυνομία έφυγε από το σπίτι μας και πέρασαν σχεδόν 24 ώρες μέχρι που κάποιος μου είπε αν ήταν ζωντανός».

Η κα Cawthorne ρωτήθηκε επίσης για το αν ήξερε τι συνέβαινε με τους γονείς της.

Και είπε: «Δεν ήξερα τίποτα γιατί οι γονείς μου ήταν πάντα πραγματικά, πραγματικά προστατευτικοί και δεν ήθελαν να με ανησυχήσουν. Και ήταν πάντα πολύ καλοί στο να με προστατεύουν. Είναι καταπληκτικοί γονείς και το έκαναν καλά, μου το έκρυψαν τελείως, οπότε δεν το έκανα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Συγκλονιστικό βίντεο: Οχημα εθελοντών περνά μέσα από τη φωτιά στην Άλασσα για να γλυτώσει

Σε αυτό το κτίριο θα μετακομίσει εντός Σεπτεμβρίου το Υπ. Εργασίας – Το κόστος αγοράς και το πρόβλημα με τους χώρους στάθμευσης

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

AstraZeneca: Πληθαίνουν τα ερωτήματα για την απόσυρση του εμβολίου - Τι λένε οι ειδικοί

ΠτΔ για υπόθεση Θανάση: «Η εκτελεστική εξουσία θα εξετάσει γιατί από το 2005 δεν έγιναν όσα θα έπρεπε να γίνουν»

Σάβια Ορφανίδου στο «Τ»: «Δεν θυμάμαι πως ήμουν πριν την κόρη μου, είναι σαν να μην υπήρχα»

Μαρίνα Σάττι: Πόσους followers πήρε μετά τις εμφανίσεις της στη φετινή Eurovision;

Εγινε και αυτό στην Eurovision: Kύπρος και Ελλάδα δεν αντάλλαξαν 12αρι - Ούτε καν 10αρι - Που έδωσαν βαθμούς

Συγκλονίζει ο Κλεόπας για τη γιορτή της μητέρας: «Με κοίταξες ένα δευτερόλεπτο πριν δεχτείς τη μοιραία σφαίρα »



ΠτΔ: «Δεν διαπραγματευόμαστε λύση δύο κρατών και κυριαρχική ισότητα»

ΠτΔ: «Δεν διαπραγματευόμαστε λύση δύο κρατών και κυριαρχική ισότητα»

Λύση δύο κρατών, με την ασαφή ορολογία της κυριαρχικής ισότητας, ουδέποτε θα τύχει διαπραγμάτευσης από εμάς, τόνισε την Κυριακή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, υπογραμμίζοντας πως η ε/κ πλευρά δεν έχει «κανένα κρυφό σχέδιο Β’».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top