ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Χιλιάδες κόσμου παρακολουθεί την πορεία του αεροπλάνου που μεταφέρει τον Κέιν στο Μόναχο

Χιλιάδες κόσμου παρακολουθεί την πορεία του αεροπλάνου που μεταφέρει τον Κέιν στο Μόναχο

Το μεταγραφικό μπαμ του καλοκαιριού είναι γεγονός με τον πρώτο σκόρερ στην ιστορία της Τότεναμ και αρχηγό της Εθνικής Αγγλίας μετά από ένα απίστευτο θρίλερ (ακόμη και κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας) να θεωρείται πλέον παίκτης της Μπάγερν Μονάχου.

Ο Κέιν είναι... καθ' οδόμ για το Μόναχο (αναμένεται να φτάσει λίγο μετά τις 20:15) κι από τη στιγμή που το αεροπλάνο που μεταφέρει τον ίδιο και τη σύζυγο του απογειώθηκε από το Λονδίνο, έχει... μαγνητίσει χιλιάδες κόσμου.

Όπως αποτυπώνεται στην εξειδικευμένη ιστοσελίδα www.flightradar24.com η πτήση με την κωδική ονομασία DCAWO είναι αυτή με τις περισσότερες αναζητήσεις καθώς 40.000 άνθρωποι (κάθε λεπτό που περνάει ο αριθμός μεγαλώνει όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες) παρακολουθούν την πορεία της περιμένοντας να επιβεβαιωθεί η άφιξη του Κέιν στο Μόναχο.

 

Υπενθυμίζουμε ότι χθες η Τότεναμ αποδέχθηκε την πρόταση 100 εκατομμυρίων ευρώ (+20 εκατομμύρια μπόνους) και έδωσε το ελεύθερο στον Κέιν να μεταβεί στο Μόναχο με τον τελευταίο να κάνει δεύτερες σκέψεις αλλά τελικά τα μεσάνυχτα να λέει το πολυπόθητο «ναι».

Ωστόσο φτάνοντας στο αεροδρόμιο του Λονδίνου η διοίκηση της Τότεναμ (άγνωστο γιατί) ανακάλεσε την άδεια που του έδωσε και το θρίλερ κορυφώθηκε. Τελικά μετά από κάποιες ώρες δόθηκε το πράσινο φως, ωστόσο πηγαίνοντας προς το αεροδρόμιο το βαν που μετέφερε τους Κέιν έμπλεξε σε κίνηση λόγω τροχαίου με αποτέλεσμα να υπάρξει νέα καθυστέρηση.

Τελικά στις 17:50 το ιδιωτικό αεροπλάνο που έχει ναυλώσει η Μπάγερν απογειώθηκε και πλέον μετράμε αντίστροφα για την ολοκλήρωση της σπουδαιότερης μεταγραφής της σεζόν.

Πηγή: protothema.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μονή Αββακούμ: Πάνε στο Δικαστήριο μοναχοί και δωρητές για τα λεφτά στο χρηματοκιβώτιο - Τι έγινε με τις ενστάσεις στην Ανακριτική

«Πρεμιέρα» με παρατράγουδα για την εξεταστική περίοδο - Οι καταγγελίες για το γραπτό

Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Αυτοί είναι οι δυο ανεξάρτητοι ποινικοί ανακριτές που διορίστηκαν από το Υπουργικό

Επιστολή Τσίγκη για τις κάμερες: Να γίνουν έντονες οι σημάνσεις στις προειδοποιητικές πινακίδες– «Πρώτα στον Στρόβολο»

Αγανακτισμένος ο πατέρας του μικρού μαχητή Λούκα: Κλείδωσαν τον τραπεζικό λογαριασμό της οικογένειας



Κατηγορηματικός ο ΠτΔ - «Δεν έχω απορρίψει καμία πρόταση της προσωπικής απεσταλμένης»

Κατηγορηματικός ο ΠτΔ - «Δεν έχω απορρίψει καμία πρόταση της προσωπικής απεσταλμένης»

Στο Κυπριακό, στο μεταναστευτικό και στο θέμα του πορίσματος της έρευνας για τον Ακάμα αναφέρθηκε σήμερα, μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης σε δηλώσεις του στα ΜΜΕ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top