LIKE ONLINE

Νέα υπηρεσία θα προσφέρει σύντομα το «Χ», τέως twitter - Το πρώτο βήμα στην μετατροπή του σε «πλατφόρμα των πάντων»

Νέα υπηρεσία θα προσφέρει σύντομα το «Χ», τέως twitter - Το πρώτο βήμα στην μετατροπή του σε «πλατφόρμα των πάντων»

Η Λίντα Γιακαρίνο, διευθύνουσα σύμβουλος του Twitter που μετονομάστηκε πρόσφατα σε X, ανακοίνωσε ότι η πλατφόρμα θα προσφέρει στους χρήστες του και δυνατότητα να πραγματοποιούν βιντεοκλήσεις. «Σύντομα θα μπορείτε να πραγματοποιείτε κλήσεις συνομιλίας μέσω βίντεο χωρίς να χρειάζεται να δώσετε τον αριθμό τηλεφώνου σας σε κανέναν στην πλατφόρμα» είπε η Γιακαρίνο.

Σύμφωνα με την CEO της πλατφόρμας η κίνηση αυτή είναι το πρώτο βήμα στην κατεύθυνση που έχει θέσει ο ιδιοκτήτης της Ελον Μασκ για την εξέλιξη του X σε μια «πλατφόρμα των πάντων», μια πλατφόρμα δηλαδή που θα παρέχει εκτός από υπηρεσίες επικοινωνίας και τραπεζικές, εμπορικές, ψυχαγωγικές η άλλες υπηρεσίες και δραστηριότητες χρειάζεται ο σύγχρονος πολίτης στην καθημερινότητα του.

«Η αλλαγή ονόματος αντιπροσωπεύει μια απελευθέρωση από το Twitter. Μια απελευθέρωση που μας επιτρέπει να εξελιχθούμε πέρα ​​από μια κληρονομιά σε νοοτροπία και σε σκέψη. Θέλουμε να αλλάξουμε τον τρόπο με τον οποίο συγκεντρωνόμαστε σε πλατφόρμα, πώς κάνουμε κάθε είδους συναλλαγές και πώς διασκεδάζουμε εκεί» λέει η Γιακαρίνο.

Οι αναλυτές της βιομηχανίας της τεχνολογίας λένε ότι η νέα στρατηγική του X βασίζεται στην κινεζική πλατφόρμα WeChat που προσφέρει μια μεγάλη γκάμα εφαρμογών και υπηρεσιών στους χρήστες της αλλά προς το παρόν είναι περιορισμένη εντός των κινεζικών συνόρων. Η ανακοίνωση της Γιακαρίνο οδήγησε εκπροσώπους οργανώσεων προστασίας ατομικών δικαιωμάτων στην εκτίμηση ότι η δημιουργία τέτοιων πλατφορμών δημιουργούν ζητήματα ασφαλείας της ιδιωτικότητας των χρηστών από την στιγμή που για να τις χρησιμοποιούν θα πρέπει να παραδίδουν σε αυτές σχεδόν το σύνολο των κρίσιμων προσωπικών τους δεδομένων.

Πηγή: Naftemporiki.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top