ΕΛΛΑΔΑ

Ρόδος: Συνελήφθη 46χρονος ύστερα από καταγγελία για βιασμό 17χρονης

Ρόδος: Συνελήφθη 46χρονος ύστερα από καταγγελία για βιασμό 17χρονης

Στην σύλληψη ενός 46χρονου ημεδαπού που καταγγέλθηκε από μια 17χρονη Αγγλίδα για βιασμό προχώρησαν χθες το μεσημέρι οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου.

Η Αγγλίδα που διαμένει σε ξενοδοχείο της Ιξιάς με μια ομοεθνή φίλη της μετέβησαν σε γνωστή pub της περιοχής γύρω στις 23.30 της Δευτέρας (21/08). Οπως ανέφερε το θύμα, είχαν καταναλώσει αρκετή ποσότητα αλκοόλ, καθώς ήπιαν περίπου τρία ποτά, ενώ νωρίτερα είχαν καταναλώσει και μισό μπουκάλι βότκα.

Γύρω στις 02.00 π.μ., ξημερώματα Τρίτης (22/08) τις πλησίασαν δύο άνδρες ηλικίας 45 με 50 ετών και τις κέρασαν σφηνάκια και από ένα ποτό. Ο ένας αφού συζήτησαν για περίπου 20 λεπτά, όπως υποστηρίζει η 17χρονη, της ζήτησε να τον ακολουθήσει στην τουαλέτα. Εκείνη αρνήθηκε και την έπιασε από το αριστερό της χέρι, ενώ ήταν ζαλισμένη, και την οδήγησε εκεί.

Αρχικά, πήγαν στις ανδρικές τουαλέτες, αλλά επειδή ήταν ένα άτομο εκεί, μπήκαν στις γυναικείες και εκεί, όπως διατείνεται, την έπιασε από το κεφάλι και την υποχρέωσε σε στοματικό έρωτα, ακολούθως ήλθε σε παρά φύση συνουσία μαζί της για λίγα λεπτά και μετά εκ νέου σε στοματικό έρωτα, ενώ ταυτόχρονα την χαστούκιζε στο πρόσωπο. Στη συνέχεια, βγήκαν από την τουαλέτα, πλήρωσαν τα ποτά με την φίλη τους και έφυγαν.

Η 17χρονη υποστηρίζει ότι πάνω στη ζαλάδα, δεν ήταν σε κατάσταση να φωνάξει ή να ζητήσει βοήθεια, αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως εξαρχής αρνήθηκε να κάνει όσα είχαν προηγηθεί.

Η 17χρονη τόνισε ότι ήταν Ελληνας, ότι δεν ξέρει το όνομά του, ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν άσκησε βία εις βάρος της και πως ό,τι έκανε ήταν σε σεξουαλικό πλαίσιο. Πρόσθεσε ότι ήταν ζαλισμένη και κουρασμένη και ότι νιώθει ότι δεν την σεβάστηκε και επέμεινε σε πράξεις που η ίδια δεν ήθελε. Ξεκαθάρισε, πάντως, ότι αν η γλώσσα του σώματος της δεν έγινε αντιληπτή, δεν επιθυμεί την τιμωρία του.

Εξήγησε εξάλλου ότι έχει ταξιδιωτική ασφάλεια που μπορεί να την καλύπτει και σε περίπτωση βιασμού. Επιπλέον, αναγνώρισε τον δράστη από βίντεο που της επιδείχτηκε.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 46χρονο στην Κρεμαστή και τον συνέλαβαν. Εξεταζόμενος αρνήθηκε τα όσα του αποδίδονται και ζήτησε να καταθέσουν ως μάρτυρες υπεράσπισης του ο ιδιοκτήτης του καταστήματος και ο φίλος του, ενώ αιτήθηκε να επισκοπηθεί και το βίντεο από την εσωτερική μαγνητοσκόπηση του καταστήματος.

Διατείνεται ότι η αλλοδαπή φλέρταρε μαζί του, ερωτοτροπούσε στην τουαλέτα και ήταν διαχυτική, ότι του έδωσε το τηλέφωνο της και ότι, επειδή ήταν κουρασμένος και είχε καταναλώσει αλκοόλ, δεν είχαν ολοκληρωμένη επαφή στην τουαλέτα παρότι του το ζήτησε επιτακτικά.

Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε σήμερα το πρωί ενώπιον της Εισαγγελέως Υπηρεσίας για τα περαιτέρω.

Πηγή: dimokratiki.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top