ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δωρεά εξοπλισμού για ενίσχυση Παιδιατρικής Κλινικής Μακάρειου Νοσοκομείου

Δωρεά εξοπλισμού για ενίσχυση Παιδιατρικής Κλινικής Μακάρειου Νοσοκομείου

Την πρωτοβουλία του φιλανθρωπικού οργανισμού «Australian Hellenic Medical Charity» και της Κυπριακής Κοινότητας Αδελαῒδας, για τη δυνατότητα δωρεάς σε εξοπλισμό προς ενίσχυση της Παιδιατρικής Κλινικής του Μακάρειου Νοσοκομείου διαβίβασε στην Υπουργό Υγείας, η Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπος, Δόξα Κωμοδρόμου, μετά την πρόσφατη επίσκεψή της στην Αυστραλία για τις μαύρες επετείους του πραξικοπήματος και της τουρκικής εισβολής.

Όπως αναφέρει επίσημη ανακοίνωση, η δέσμευση της εν λόγω δωρεάς θα ανακοινωθεί τη Δευτέρα, 28 Αυγούστου του 2023, στις 15:00, στην αίθουσα του Υπουργικού Συμβουλίου, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Στη συνάντηση θα παραστούν η Υπουργός Υγείας, ο Διευθυντής του Μακάρειου Νοσοκομείου, ο Διευθυντής του ΟΚΥπΥ, ο Διευθυντής της Παιδιατρικής Κλινικής, η παιδίατρος-λοιμωξιολόγος Δρ. Μαρία Κολιού και η Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπος.

Θα παραστεί, επίσης, ο ομογενής καθηγητής πανεπιστημίου, ερευνητής, ανώτατος ιατρικός σύμβουλος του πιο πάνω φιλανθρωπικού οργανισμού και Πρόεδρος της Κυπριακής Κοινότητας στην Αδελαῒδα, Δρ. Ανδρέας Ευδοκίου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top