ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσελίκ: Κατηγορεί τον ΟΗΕ για δύο μέτρα και δύο σταθμά στην Πύλα

Τσελίκ: Κατηγορεί τον ΟΗΕ για δύο μέτρα και δύο σταθμά στην Πύλα

Πλήρη στήριξη στους Τ/Κ εκφράζει το κυβερνών κόμμα ΑΚΡ στο θέμα της Πύλας και κατηγορεί τα Ηνωμένα Έθνη για δύο μέτρα και δύο σταθμά.

Σε δηλώσεις του έπειτα από τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΑΚΡ, ο εκπρόσωπος του κόμματος Ομέρ Τσελίκ δήλωσε ότι «πρόσφατα υπήρξε κρίση στην τδβκ», όπως αναφέρθηκε στο ψευδοκράτος, προσθέτοντας ότι «η Κεντρική Επιτροπή του ΑΚΡ υποστηρίζει πλήρως την τδβκ».

«Πριν την κατασκευή του δρόμου εδώ, Ελληνοκύπριοι και Τουρκοκύπριοι ζούσαν μαζί στο χωριό Πύλα. Παλαιότερα είχε δοθεί άδεια για διευκόλυνση μετακίνησης σε Ε/κ χωριά. Πρόκειται για ένα έργο που παρέχει ευκολότερη μετακίνηση χωρίς να περάσει κανείς από τη Δεκέλεια», υποστήριξε.

Πρόσθεσε ότι «υπάρχουν και παραδείγματα από το παρελθόν. Κανείς δεν μπορεί να κοιτάξει όλη την Κύπρο με τον Ελληνοκυπριακό φακό. Υπάρχουν δύο ισότιμες κοινωνίες, δύο κράτη».

«Αν η άδεια που δόθηκε στους Ελληνοκυπρίους δεν δοθεί στην τδβκ, εδώ υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά. Αναμένουμε από τον ΟΗΕ να αξιολογήσει αυτή την κατάσταση με συνέπεια», ανέφερε ο Ομέρ Τσελίκ.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Συγκέντρωση 250 Σύρων στη Χλώρακα– Επιστρατεύθηκε ο «Αίαντας» - Δείτε βίντεο

Αυτούς ψάχνει η Αστυνομία για τα επεισόδια στη Χλώρακα - Δείτε φωτογραφίες

Τατάρ σε Γιέτζια: Κατηγόρησε την Ε/κ πλευρά ότι έχει κατασκευάσει δρόμους στη νεκρή ζώνη, κάτι που δεν σταμάτησε ο ΟΗΕ

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top