LIFESTYLE

Η Κιμ Καρντάσιαν συλλυπήθηκε με μπικίνι για τον θάνατο τραγουδιστή - Χαμός στα social media

Η Κιμ Καρντάσιαν συλλυπήθηκε με μπικίνι για τον θάνατο τραγουδιστή - Χαμός στα social media

Δεν αποδείχτηκε και τόσο πετυχημένη η έμπνευση της Κιμ Καρντάσιαν να αποτίσει φόρο τιμής στον εκλιπόντα τραγουδιστή των Smash Mouth, Steve Harwell, φορώντας ένα αποκαλυπτικό μπικίνι.

Η διάσημη influencer δημοσίευσε την Τετάρτη στο Instagram μια selfie με καθρέφτη, φορώντας ένα μικροσκοπικό μεταλλικό μπικίνι.«All that glitters is gold», έγραψε στη λεζάντα που συνόδεψε τη φωτογραφία, αναφερόμενη στην επιτυχία του συγκροτήματος, «All Star».

Οι αντιδράσεις κάτω από την ανάρτηση ήταν πολλές. «Χαμηλών τόνων κωφάλαλη», σχολίασε κάποιος. «Κιμ υπάρχουν άνθρωποι που πεθαίνουν- κυριολεκτικά», πρόσθεσε ένας άλλος. «Κάποιος πεθαίνει και εσύ χρησιμοποιείς τους στίχους του για να ποστάρεις», έγραψε κάποιος άλλος.

 

Άλλοι αναρωτήθηκαν αν η Καρντάσιαν γνώριζε ότι ο ρόκερ είχε πεθάνει τη Δευτέρα.

«Αυτό είναι το post της ως φόρο τιμής στον Steve Harwell;» αναρωτήθηκε κάποιος. Παρά τις αντιδράσεις των follower, τα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματος φάνηκε να εγκρίνουν την επιλογή των λέξεων της, κάνοντας retweet τη φωτογραφία της και προσθέτοντας περισσότερους στίχους: «μόνο πεφταστέρια».

Ο Harwell φέρεται να υπέστη ηπατική ανεπάρκεια λόγω εθισμού στο αλκοόλ, γεγονός που οδήγησε στο θάνατό του σε ηλικία 56 ετών. Ο μάνατζερ του συγκροτήματος, Robert Hayes, επιβεβαίωσε την τραγική είδηση νωρίτερα αυτή την εβδομάδα.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top