LIKE ONLINE

Η νέα μυστηριώδης μαύρη πορτοκαλάδα που έχει viral στο TikTok: Αλλάζει το χρώμα της γλώσσας - Βίντεο

Η νέα μυστηριώδης μαύρη πορτοκαλάδα που έχει viral στο TikTok: Αλλάζει το χρώμα της γλώσσας - Βίντεο

Καθώς πλησιάζει το Halloween, η Fanta, η δημοφιλής μάρκα αναψυκτικών, ετοιμάζει μια τρομακτική έκπληξη για όσους αναζητούν καινούργιες περιπέτειες.

Παρουσίασε μια μυστηριώδη νέα γεύση αναψυκτικού που έχει αφήσει τους οπαδούς της τόσο γοητευμένους όσο και τρομαγμένους, χάρη στη μοναδική της ικανότητα να μαυρίζει τη γλώσσα.

Η αινιγματική δημιουργία της Fanta περιγράφεται ως ένα «στοιχειωτικά νόστιμο» ρόφημα, υποσχόμενη μια ανατριχιαστική γευστική εμπειρία που δεν είναι για τους αδύναμους. Η ιστοσελίδα της μάρκας απευθύνει μια παιχνιδιάρικη προειδοποίηση προς τους πιθανούς γευσιγνώστες: «Αλλά να είστε προειδοποιημένοι, οι γευστικοί σας κάλυκες θα τρομάξουν. Γι' αυτό, πιείτε μια γουλιά αν τολμάτε και κοιτάξτε στον καθρέφτη αν σας περιμένει μια τρομακτική έκπληξη».

Αυτό το ανατριχιαστικό «ελιξίριο», ένα κατάμαυρο, μηδενικής περιεκτικότητας σε ζάχαρη, συσκευάζεται σε μπουκάλι που κοσμείται με γραφικά που περιλαμβάνουν μια αράχνη και μια νυχτερίδα που πετάει ψηλά. Η καμπάνια περιστρέφεται γύρω από μυστηριώδεις γεύσεις περιορισμένης έκδοσης που έχουν σχεδιαστεί για να «ξεγελούν τις αισθήσεις και να προκαλούν τους γευσιγνώστες».

Οι τολμηροί λάτρεις της Fanta ενθαρρύνονται να ξεκινήσουν μια γευστική αναζήτηση, προσπαθώντας να αποκρυπτογραφήσουν την αινιγματική γεύση αυτού του ανατριχιαστικού ποτού. Καλούνται να μοιραστούν τις καλύτερες εικασίες τους στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, χρησιμοποιώντας το hashtag #WhatTheFanta για να συμμετάσχουν στην απόκοσμη συζήτηση.

Στο TikTok, το hashtag έχει συγκεντρώσει 102,1 εκατομμύρια προβολές, καθώς οι ατρόμητοι γευσιγνώστες αναλαμβάνουν την πρόκληση να αποκαλύψουν τα μυστικά της γεύσης. Τα βίντεο που παρουσιάζουν τη μεταμόρφωση της γλώσσας από ροζ σε μαύρη έχουν γίνει viral, γοητεύοντας το κοινό με τις περιπέτειες των γευστικών δοκιμών.

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top