ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Απόπειρα φόνου στην Πάφο: Είχαν συναντηθεί και πάλι τυχαία σε νυχτερινό κέντρο και διαπληκτίστηκαν θύμα και δράστης

Απόπειρα φόνου στην Πάφο: Είχαν συναντηθεί και πάλι τυχαία σε νυχτερινό κέντρο και διαπληκτίστηκαν θύμα και δράστης

Υπόθεση απόπειρας φόνου, παράνομης κατοχής και μεταφοράς πυροβόλου όπλου, καθώς και εκρηκτικών υλών, με φερόμενο ως δράστη 34χρονο κάτοικο χωριού της επαρχίας Πάφου και θύμα 31χρονο κάτοικο επίσης χωριού της επαρχίας Πάφου διερευνά το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου. Ο ύποπτος για την απόπειρα φόνου, όπως δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου και Υπεύθυνος του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλης Νικολάου, συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα και το πρωί της Κυριακής παρουσιάστηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου και τέθηκε υπό οκταήμερη κράτηση.

Η κατάσταση της υγείας του θύματος κρίνεται από τους θεράποντες ιατρούς, ως σοβαρή.

Οπως δήλωσε ο κ. Νικολάου, γύρω στις 05:30 σήμερα Κυριακή, το θύμα είχε αφιχθεί στην κατοικία του, επιστρέφοντας από νυχτερινό κέντρο και στάθμευσε το αυτοκίνητο του στην αυλή της κατοικίας του.

Τότε, συνέχισε, παρουσιάστηκε εκεί ο φερόμενος ως δράστης, ο οποίος «είτε τον ακολουθούσε, είτε τον ανέμενε στη σκηνή και με τη χρήση κυνηγετικού όπλου τον πυροβόλησε τραυματίζοντας τον».

Ο κ. Νικολάου σημείωσε πως στο μέρος προσέτρεξαν οι οικείοι του θύματος, οι οποίοι ξύπνησαν από τους πυροβολισμούς και ακολούθως, κατάφεραν και ακινητοποίησαν τον φερόμενο ως δράστη, ο οποίος συνελήφθη αργότερα βάσει δικαστικού εντάλματος, αφού τον παρέδωσαν στην Αστυνομία.

Ακολούθως, όπως είπε, το θύμα μεταφέρθηκε από τους οικείους του στο ΓΝ Πάφου, όπου  του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και ακολούθως μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου εισήχθη στο χειρουργείο.

Η σκηνή βρίσκεται αποκλεισμένη υπό αστυνομική φρούρηση, ενώ αναμένεται η άφιξη μελών της Υπηρεσίας Εγκληματολογικών Ερευνών για διενέργεια εξετάσεων και παραλαβή τεκμηρίων. Ο φερόμενος ως δράστης συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα και το πρωί της Κυριακής παρουσιάστηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου και τέθηκε υπό οκταήμερη προσωποκράτηση.

Η κατάσταση της υγείας του θύματος κρίνεται από τους θεράποντες ιατρούς, ως σοβαρή.

Στις δηλώσεις του στους δημοσιογράφους ο κ. Νικολάου ανέφερε πως σύμφωνα με την υπάρχουσα μαρτυρία θύμα και φερόμενος δράστης δεν διατηρούσαν τις οποιεσδήποτε φιλικές σχέσεις και το αίτιο του επεισοδίου φαίνεται σε κάποιες διαφορές που προέκυψαν μεταξύ τους.

Όπως ανέφερε οι δύο τους «είχαν συναντηθεί στον ίδιο χώρο όμως δεν είχαν οποιαδήποτε φιλική επαφή μεταξύ τους», προσθέτοντας πως «το αίτιο σύμφωνα με τους ισχυρισμούς που κατέχει η Αστυνομία είναι πολύ μηδαμινό και οφείλεται ότι αγριοκοίταξε ο ένας τον άλλον».

Ερωτηθείς σχετικά ο κ. Νικολάου σημείωσε πως το πρόβλημα ξεκίνησε πριν δύο μήνες περίπου όταν είχαν συναντηθεί και πάλι τυχαία σε νυχτερινό κέντρο και διαπληκτίστηκαν για τον ίδιο λόγο. Το επεισόδιο είχε συνέχεια χθες σε άλλο νυχτερινό κέντρο, συμπλήρωσε.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top