Απολλώνειο: «Παράταση» για ένταξη ΤΑΕΠ στο ΓεΣΥ – Ποιος ο λόγος

Απολλώνειο: «Παράταση» για ένταξη ΤΑΕΠ στο ΓεΣΥ – Ποιος ο λόγος

Το Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών (ΤΑΕΠ) του ιδιωτικού νοσοκομείου Απολλώνειο στη Λευκωσία δεν θα ενταχθεί στο ΓεΣΥ από την 1η Οκτωβρίου όπως είχε προγραμματιστεί.

Όπως δήλωσε στο ThemaOnline ο Διευθυντής του ΟΑΥ Ανδρέας Παπακωνσταντίνου, «ενημερωθήκαμε σήμερα ότι το ΤΑΕΠ του Απολλωνείου δεν έχει εξασφαλίσει την άδεια που χρειάζεται για τη λειτουργία του από το Υπουργείο Υγείας».

Σύμφωνα με τον Ανδρέα Παπακωνσταντίνου δεν έγινε ακόμη η επιθεώρηση που θα έπρεπε και καθώς είναι ένα εντελώς καινούργιο ΤΑΕΠ πρέπει να λάβει την απαραίτητη άδεια για να ανοίξει τις πόρτες του.

«Δεν ξέρουμε πόσο θα πάρει μέχρι να γίνει η επιθεώρηση και να εκδοθεί η σχετική η άδεια. Οι υποδομές και η στελέχωση του ΤΑΕΠ είναι έτοιμα και πιστεύουμε ότι δεν θα υπάρξει μεγάλη καθυστέρηση», κατέληξε ο Διευθυντής του ΟΑΥ.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στόχος η νέα συνάντηση 5+1 - Τι συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Ολγκίν

Κυπριακό: Στόχος η νέα συνάντηση 5+1 - Τι συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Ολγκίν

Μπορεί να υπάρξει θετικό αποτέλεσμα μέχρι το τέλος της επίσκεψης της κας Ολγκίν στην Κύπρο φτάνει να υπάρχει ειλικρινής πολιτική βούληση και την άλλη πλευρά, είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE