ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Ahoy Sailor! Σαλπάρετε με την Virgin Voyages για μια μοναδική εμπειρία κρουαζιέρας

Ahoy Sailor! Σαλπάρετε με την Virgin Voyages για μια μοναδική εμπειρία κρουαζιέρας

Η Let’s Go Tours by Amathus ανακοινώνει την έναρξη των πωλήσεων για τις κρουαζιέρες της Virgin Voyages. Επιβιβαστείτε σε ένα από τα κρουαζιερόπλοια της Virgin Voyages και ζήστε την κρουαζιέρα όπως δεν την ζήσατε ποτέ.

Η Virgin Voyages φέρνει την επανάσταση στην κρουαζιέρα με μια επική αλλαγή στην θάλασσα. Συνδυάζοντας την πολυτέλεια ενός γιοτ με τις ποικίλες επιλογές ενός υπερωκεάνιου, η Virgin Voyages είναι μια εταιρεία κρουαζιέρων μόνο για ενήλικες, που προσφέρει μια πιο χαλαρή και χαρούμενη διάθεση στην εξυπηρέτηση και εν πλω υπηρεσίες που θα σας καταπλήξουν. Με ποικίλη ψυχαγωγία, απολαυστικές rockstar εκπλήξεις και δώρα αξίας $600, δεν θα θέλατε να ταξιδέψετε ξανά με άλλο τρόπο. Η κρουαζιέρα με την Virgin Voyages περιλαμβάνει τα γεύματα σε όλα τα 20+ εστιατόρια στο πλοίο, τα φιλοδωρήματα, δωρεάν wifi, «απαραίτητα» μη αλκοολούχα ποτά, και απεριόριστα ομαδικά μαθήματα γυμναστικής.

Εν πλω, οι επιβάτες θα απολαύσουν μια πρωτότυπη εμπειρία ψυχαγωγίας σε ρυθμούς φεστιβάλ, με μοναδικές παραγωγές και καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο. Η ευεξία είναι στην πρώτη γραμμή της εμπειρίας στο πλοίο με υπέροχα μέρη για να γυμναστείτε, να χαλαρώσετε και να αναζωογονηθείτε. Όσο για το φαγητό, η γαστρονομική εμπειρία και στα 20+ εστιατόρια της Virgin Voyages είναι μοναδική, χωρίς κανόνες, μπουφέ, κύρια τραπεζαρία, υποχρεωτική ένδυση, προκαθορισμένα καθίσματα και ώρες φαγητού. Το ίδιο και στα μπαρ και στα σαλόνια όπου μπορείτε να απολαύσετε κοκτέιλ και ποτά σε πολύ λογικές τιμές. Για premium ποτά, επιλέξτε το Virgin Voyages’ Bar Tab, την προαγορασμένη πίστωση ποτών στο πλοίο, διαθέσιμη για χρήση από όλους στην καμπίνα σας.

Ο στόλος της Virgin Voyages αποτελείται από ολοκαίνουργια κρουαζιερόπλοια ειδικά διαμορφωμένα για ενήλικες άνω των 18. Κάθε ένα από τα κρουαζιερόπλοια, “Scarlet Lady”, “Valiant Lady”, “Resilient Lady”, και “Brilliant Lady”, διαθέτει πλήρωμα 1,160 ατόμων και μπορεί να φιλοξενήσει 2,770 επιβάτες σε 1,130 καμπίνες και 78 RockStar σουίτες, με το 93% να διαθέτουν μπαλκόνι ή παράθυρο με θέα στην θάλασσα. Όλα τα κρουαζιερόπλοια εφαρμόζουν πρωτοποριακή τεχνολογία και πρακτικές για καλύτερη ενεργειακή απόδοση, εξοικονόμηση ενέργειας και προστασίας του περιβάλλοντος.

Θέλετε μια κρουαζιέρα στην Ευρώπη; Επιβιβαστείτε από τον Πειραιά για ένα ταξίδι 8 ημερών στα πιο ωραία λιμάνια της Αδριατικής Θάλασσας με άφθονο χρόνο για να απολαύσετε το μαγευτικό Ντουμπρόβνικ. Ή ζήστε την γοητεία της Δυτικής Μεσογείου καθώς ταξιδεύετε από την Βαρκελώνη προς τη Γαλλική Ριβιέρα και τις ακτές της Ιταλίας πριν ξεφαντώσετε στην Ίμπιζα. Εκτός από την Ευρώπη, η Virgin Voyages σας ταξιδεύει στην Καραϊβική και τον Ειρηνικό Ωκεανό.

Οι κρουαζιέρες με την Virgin Voyages στην Αμερική ξεκινούν από €579 (6 βράδια στην Καραϊβική) και από €1099 στην Ευρώπη (7 βράδια στη Δυτική Μεσόγειο). Οι κρουαζιέρες από Πειραιά για την Αδριατική αρχίζουν από μόνο €1199 το άτομο. Και αν κάνετε κράτηση νωρίς, μπορείτε να επωφεληθείτε από φανταστικές προσφορές σε πολλές από τις κρουαζιέρες, όπως πίστωση στο πλοίο και έκπτωση έγκαιρης κράτησης!

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, επισκεφτείτε το www.letsgotours.com, ή επικοινωνήστε με τους εξειδικευμένους συμβούλους κρουαζιέρων της Let’s Go Tours by Amathus στο 77778277 ([email protected]) ή της The Luxury Travel Co by Amathus στο 26221634 ([email protected]).

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

AstraZeneca: Πληθαίνουν τα ερωτήματα για την απόσυρση του εμβολίου - Τι λένε οι ειδικοί

ΠτΔ για υπόθεση Θανάση: «Η εκτελεστική εξουσία θα εξετάσει γιατί από το 2005 δεν έγιναν όσα θα έπρεπε να γίνουν»

Σάβια Ορφανίδου στο «Τ»: «Δεν θυμάμαι πως ήμουν πριν την κόρη μου, είναι σαν να μην υπήρχα»

Μαρίνα Σάττι: Πόσους followers πήρε μετά τις εμφανίσεις της στη φετινή Eurovision;

Εγινε και αυτό στην Eurovision: Kύπρος και Ελλάδα δεν αντάλλαξαν 12αρι - Ούτε καν 10αρι - Που έδωσαν βαθμούς

Συγκλονίζει ο Κλεόπας για τη γιορτή της μητέρας: «Με κοίταξες ένα δευτερόλεπτο πριν δεχτείς τη μοιραία σφαίρα »



ΠτΔ: «Δεν διαπραγματευόμαστε λύση δύο κρατών και κυριαρχική ισότητα»

ΠτΔ: «Δεν διαπραγματευόμαστε λύση δύο κρατών και κυριαρχική ισότητα»

Λύση δύο κρατών, με την ασαφή ορολογία της κυριαρχικής ισότητας, ουδέποτε θα τύχει διαπραγμάτευσης από εμάς, τόνισε την Κυριακή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, υπογραμμίζοντας πως η ε/κ πλευρά δεν έχει «κανένα κρυφό σχέδιο Β’».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top