Ανατράπηκε σκάφος στο Μαρί – Επιχείρηση διάσωσης οκτώ προσώπων – Δείτε βίντεο

Ανατράπηκε σκάφος στο Μαρί – Επιχείρηση διάσωσης οκτώ προσώπων – Δείτε βίντεο

Σήμανε συναγερμός μετά από ανατροπή σκάφους στο Μαρί.

Σύμφωνα με το ΚΣΕΔ Λάρνακας, στις 18:00 το απόγευμα, έλαβε κλήση μέσω ασυρμάτου για ανθρώπους σε κίνδυνο, μετά από ανατροπή σκάφους που έπλεε στη θαλάσσια περιοχή Μαρί, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στην περιοχή.

Το ΚΣΕΔ προχώρησε σε εφαρμογή του Εθνικού Σχεδίου «ΝΕΑΡΧΟΣ» κινητοποιώντας ταχύπλοο σκάφος της Λιμενικής & Ναυτικής Αστυνομίας, ταχύπλοο σκάφος της Μονάδας Υποβρυχίων Καταστροφών της Διοίκησης Ναυτικού και ελικόπτερο της Μονάδα Αεροπορικών Επιχειρήσεων της Αστυνομίας, με εξειδικευμένο νοσηλευτή της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων του ΟΚΥΠΥ.

Τα μέσα διάσωσης εντόπισαν το σημείο του ναυαγίου και περισυνέλλεξαν από το νερό και τα 8 μέλη του πληρώματος.

Όλοι οι διασωθέντες μεταφέρθηκαν με ελικόπτερο και τα ταχύπλοα σκάφη στην Ναυτική Βάση Ευάγγελος Φλωράκης στο Μαρί, όπου παραλήφθηκαν από ασθενοφόρο της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων του ΟΚΥΠΥ.

Δείτε βίντεο:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η επιστροφή της Ολγκίν και η τριμερής συνάντηση με Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν - Τα ανοιχτά ζητήματα

Κυπριακό: Η επιστροφή της Ολγκίν και η τριμερής συνάντηση με Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν - Τα ανοιχτά ζητήματα

Η εβδομάδα που ξεκινάει αναμένεται καθοριστική για το Κυπριακό, καθώς η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, επιστρέφει στην Κύπρο για να συναντηθεί με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και με τον κατοχικό ηγέτη, με στόχο να αξιολογήσει την πρόοδο στις διαπραγματεύσεις. Η συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, προγραμματισμένη για το πρωί της Τρίτης, συνοδεύεται από έντονη κινητικότητα στη Λευκωσία, με την Κυβέρνηση να προετοιμάζεται εντατικά, στοχεύοντας στον ορισμό διευρυμένης συνάντησης για την επανέναρξη της διαπραγμάτευσης, όπως αποτελεί πάγια θέση της.

BEST OF TOTHEMAONLINE