Βρετανία: Όργια με 92 συλλήψεις στο Καρναβάλι του Νότινγκ Χιλ

Βρετανία:  Όργια με 92 συλλήψεις στο Καρναβάλι του Νότινγκ Χιλ

Επτά άτομα συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση για σεξουαλικά αδικήματα και 25 για αδικήματα που συνδέονται με τα ναρκωτικά - Δείτε φωτογραφίες

Σε φεστιβάλ... οργίων και παρανομίας εξελίχθηκε το ετήσιο Καρναβάλι του Νότινγκ Χιλ! Σε αιφνιδιαστικό έλεγχο που πραγματοποίησε η αστυνομία, συνελήφθησαν συνολικά 92 άτομα, για διάφορα αδικήματα τα οποία συνετέλεσαν.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της βρετανικής αστυνομίας, επτά άνθρωποι συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση για σεξουαλικά αδικήματα και 25 για αδικήματα που συνδέονται με τα ναρκωτικά. Άλλοι συνελήφθησαν για οπλοκατοχή, άλλοι ως ύποπτοι για ληστείες και για άλλα αδικήματα εναντίον της δημόσιας τάξης.

O εκπρόσωπος πρόσθεσε ότι η αστυνομία κατάσχεσε περίπου 350 κάνιστρα υποξειδίου του αζώτου, του γνωστού αερίου του γέλιου. Περισσότεροι από ένα εκατομμύριο άνθρωποι συμμετέχουν κάθε χρόνο στο Καρναβάλι του Νότινγκ Χιλ, στο δυτικό Λονδίνο. Η διοργάνωση φημίζεται για την αύξηση του ποσοστού της εγκληματικότητας στην περιοχή.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σκληρή επίθεση Τατάρ σε ΠτΔ - Τον κατηγορεί για «διπρόσωπη πολιτική»

Σκληρή επίθεση Τατάρ σε ΠτΔ - Τον κατηγορεί για «διπρόσωπη πολιτική»

Σε νέες δηλώσεις προέβη ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Ερσίν Τατάρ, κατηγορώντας τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, ότι ακολουθεί «διπρόσωπη πολιτική» και ότι επιχειρεί να «στριμώξει» την τουρκοκυπριακή κοινότητα, ενώ στο τραπέζι των συνομιλιών εμφανίζεται να μιλά για «συμβιβασμό».

BEST OF TOTHEMAONLINE