ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

20 χρόνια φυλακή για τον Ονουφρίου

20 χρόνια φυλακή για τον Ονουφρίου

Ποινή φυλάκισης 20 χρόνων επέβαλε σήμερα το Κακουργιοδικείο Λεμεσού στον 64χρονο Ανδρέα Ονουφρίου.

Ο Ονουφρίου βρέθηκε ένοχος στις κατηγορίες της απόπειρας φόνου εναντίον 4 αστυνομικών και της παράνομης κατοχής και μεταφοράς όπλων και εκρηκτικών υλών.

Στις 24 Απριλίου 2014 ο Ανδρέας Ονουφρίου πυροβόλησε με στρατιωτικό τυφέκιο G3 εναντίον αστυνομικού κατά τη διάρκεια ελέγχου στο διαμέρισμα του στη Λεμεσό. Ο Ονουφρίου κατάφερε να διαφύγει και μετά από έρευνες και ανθρωποκυνηγητό της Αστυνομίας εντοπίστηκε στις 29 Απριλίου σε εξοχική κατοικία στο χωριό Λάγια της επαρχίας Λάρνακας.

Στην προσπάθεια του να διαφύγει της σύλληψης και έχοντας μαζί του τον 5χρονο γιο του ο Ονουφρίου έριξε αριθμό πυροβολισμών εναντίον των αστυνομικών οι οποίοι κατάφεραν να τον συλλάβουν.

Διαβάστε επίσης: Βγαίνει η απόφαση για τον Ονουφρίου - Κατηγορείται για απόπειρα φόνου κατά αστυνομικών 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top