Σπαρακτικές στιγμές στην Τουρκία: Απαρηγόρητα 6 αδέρφια που αποχαιρετούν τους γονείς τους πριν μπουν φυλακή - Δείτε βίντεο

Σπαρακτικές στιγμές στην Τουρκία: Απαρηγόρητα 6 αδέρφια που αποχαιρετούν τους γονείς τους πριν μπουν φυλακή - Δείτε βίντεο

Οικογενειακό δράμα εκτυλίχθηκε στην Τουρκία, όταν δύο γονείς έπρεπε να αποχωριστούν τα έξι παιδιά τους, επειδή οδηγήθηκαν στις φυλακές, καθώς κατηγορούνται ότι είναι μέλη της οργάνωσης του Γκιουλέν.

Ο βουλευτής του κόμματος «Πράσινη Αριστερά» Ömer Faruk Gergerlioğlu ανακοίνωσε στον λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι ο Abdülkadir και η Nurcan Arslan, ένα ζευγάρι που είχε υπαχθεί σε διάταγμα κατάστασης έκτακτης ανάγκης συνελήφθησαν στην Αδριανούπολη

 

 

Απαρηγόρητα είναι τα έξι παιδιά τους, που έμειναν χωρίς τους γονείς τους. Το βίντεο που δημοσίευσε ο βουλευτής είναι σπαρακτικό, καθώς δείχνει την οικογένεια να αποχωρίζεται μέσα σε ένα δωμάτιο, που φέρεται ότι βρίσκεται στο δικαστήριο της Αδριανούπολης. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει μια 13χρονη κόρη και 7χρονα πεντάδυμα, ενώ ένα από τα παιδιά έχει αναπηρία εκ γενετής. Τα παιδιά περίμεναν για λίγο στο αστυνομικό τμήμα και μεταφέρθηκαν στην Κωνσταντινούπολη από συγγενείς τους.

Σύμφωνα με όσα έχουν αναφερθεί, ο Abdülkadir Arslan εργαζόταν στο παρελθόν σε αίθουσα διδασκαλίας που έκλεισε με διάταγμα και η σύζυγός του ήταν νοικοκυρά. Και οι δύο δικάστηκαν για ένταξη σε τρομοκρατική οργάνωση, ως Γκιουλενιστές. Ο Αbdülkadir Arslan καταδικάστηκε σε 9 χρόνια και η σύζυγός του σε 6 χρόνια και 3 μήνες φυλάκιση για φερόμενη συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση. Ο φάκελός τους βρίσκεται στο ακυρωτικό δικαστήριο.

Στο παρελθόν η οικογένεια είχε απασχολήσει τα μέσα ενημέρωσης για την γέννηση των πεντάδυμων. Το ζευγάρι ήδη είχε μία κόρη, που τους ζητούσε μετ' επιτάσεως αδερφάκια. Η γυναίκα έμεινε έγκυος σε πεντάδυμα, μετά από ορμονοθεραπεία στην οποία είχε υποβληθεί.

ΠΗΓΗ: Protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ» για όλα: Οι «αδυναμίες» του, η ζωή μετά το Προεδρικό και οι αλήθειες που ακούγονται για πρώτη φορά – Βίντεο

Ο Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ» για όλα: Οι «αδυναμίες» του, η ζωή μετά το Προεδρικό και οι αλήθειες που ακούγονται για πρώτη φορά – Βίντεο

Χωρίς κανένα φίλτρο, όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει, ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, άνοιξε τις πόρτες του γραφείου του στην κάμερα του ThemaOnline και μίλησε στον Τάσο Θεοδώρου για όλα και… όλους.

BEST OF TOTHEMAONLINE