ΕΛΛΑΔΑ

Ανακάλυψαν φυτεία με πάνω από 600 χασισόδεντρα στη Φωκίδα

Ανακάλυψαν φυτεία με πάνω από 600 χασισόδεντρα στη Φωκίδα

Επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες που είχαν φτάσει στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Πατρών για την ύπαρξη μιας οργανωμένης χασισοφυτείας με εκατοντάδες χασισόδεντρα, καθώς την ξετρύπωσαν κατά την διάρκεια επιχείρησης που εκτελέστηκε την Πέμπτη σε δύσβατη ορεινή περιοχή στην Φωκίδα.

Κατά την διάρκεια της εξερεύνησης, οι αστυνομικοί ανακάλυψαν έναν καλά κρυμμένο και ειδικά διαμορφωμένο χώρο, στον οποίο άγνωστοι καλλιεργούσαν 625 δενδρύλλια κάνναβης.

Οι καλλιεργητές δεν βρέθηκαν στην φυτεία και αναζητούνται, ενώ από τον χώρο της φυτείας κατασχέθηκαν γεωργικά εργαλεία, μαγειρικά σκεύη και είδη διαμονής.

Όλα τα ευρήματα παραδόθηκαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια όπου εξετάζονται για δακτυλικά αποτυπώματα και γενετικό υλικό που μπορεί να οδηγήσουν στην ταυτοποίησή τους και η προανάκριση για την ταυτοποίηση των δραστών βρίσκεται σε εξέλιξη, ενώ τα εκατοντάδες χασισόδεντρα ξεριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας Ερσίν Τατάρ δήλωσε ότι η Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, πρότεινε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους μια τριμερή συνάντηση με τον ίδιο και τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, αλλά η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από τον ίδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top