LIFESTYLE

Λάκης Γαβαλάς: «Δεν ξεφεύγω ποτέ από την πειθαρχία, δεν πίνω, δεν ερωτεύομαι»

Λάκης Γαβαλάς: «Δεν ξεφεύγω ποτέ από την πειθαρχία, δεν πίνω, δεν ερωτεύομαι»

O Λάκης Γαβαλάς έκανε δηλώσεις και αναφέρθηκε στον χαρακτήρα του, τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει, αλλά και τη σχέση του με την πειθαρχία.

Ο γνωστός σχεδιαστής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «ΠΟΠ Μαγειρική» κι αρχικά, αναφέρθηκε στον τόπο που μεγάλωσε.

«Είχαμε πολύ μικρές γειτονιές παλιά. Πήγαινα να παίξω στην αυλή, εκεί που μετά έγιναν οι φυλακές Κορυδαλλού. Πού να ήξερα ότι θα με φιλοξενούσαν χρόνια μετά;!», είπε χιουμοριστικά.

Στη συνέχεια, μίλησε για τη σχέση του με τη μαγειρική, αλλά και την πειθαρχία που καθορίζει τη ζωή του.

«Έμπαινα στην κουζίνα με τη μαμά, αλλά δεν ασχολήθηκα ποτέ με τη μαγειρική, πριν πάω στην Ιταλία. Πήγα στα 19 κι ήταν τα πιο δύσκολα χρόνια μου σε επίπεδο πειθαρχίας. Δεν ξεφεύγω ποτέ από την πειθαρχία, δεν πίνω, δεν ερωτεύομαι. Καλά με πήγε μέχρι σήμερα, δυστυχισμένοι οι άλλοι που τους απορρίπτω, αλλά τι να κάνουμε;», σημείωσε.

Όσο για το φαγητό της φυλακής, είπε: «Είχα το αβαντάζ να μου φέρνουν από έξ. Ο μόνος βοηθός που μου έμεινε, μου έφερνε κάποιες φορές. Επίσης, είχα δύο συγκρατούμενους που μαγείρευαν τέλεια. Στη φυλακή μπορείς να αγοράσεις υλικά. Υπάρχει μανάβης, μπακάλης κι ένα μικρό κουζινάκι που μαγειρεύεις. Ο Κορυδαλλός είναι μια μεταγωγική φυλακή, δεν είναι κλειστή όπως του Μαλανδρίνου που έχω πάει. Δεν έχω πάει σε άλλη. Να με πάνε σε καμιά αγροτική να βρω έναν αγρότη, να ζούμε τον έρωτά μας, να σπέρνουμε, να θερίζουμε».

Τέλος, εξέφρασε την αποστροφή του για το... αγγούρι. «Δεν μου αρέσει, έχω δυσανεξία, παρόλο που έχω "φάει" πολλά στη ζωή μου», δήλωσε κλείνοντας.

Πηγή: protothema.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top