Πύθωνας εναντίον κόμπρα σε δρομο της Σιγκαπούρης

Πύθωνας εναντίον κόμπρα σε δρομο της Σιγκαπούρης

Ένα απρόοπτο περιστατικό συνέβη μπροστά στα μάτια παρευρισκόμενων πολιτών που κινούνταν την περασμένη Τετάρτη 26 Αυγούστου στο campus του Πανεπιστημίου Nanyang Technological στην Σιγκαπούρη.

Οι παρευρισκόμενοι, έγιναν μάρτυρες μιας μάχης δυο ερπετών, ενός πύθωνα και μιας κόμπρα. Σύμφωνα με το NewsAsia, ο «αγώνας» διήρκεσε τουλάχιστον 30 λεπτά πριν η δηλητηριώδης κόμπρα, μήκους 3-3,50 μέτρων, λακίσει προς τους θάμνους.

Ο φοιτητής Abhishek Ambede ανέφερε ότι σε κάποια στιγμή, ο πύθωνας είχε τυλιχτεί γύρω από το κεφάλι της. Υπεύθυνοι ελέγχου άγριων ζώων, κατάφεραν και αιχμαλώτισαν και τα δυο φίδια, με αποτέλεσμα ο αγώνας να λήξει ισόπαλος.

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Χριστοδουλίδης ευχαριστεί Τραμπ και Αλ Σίσι – «Αναγνώριση του ρόλου της Κύπρου στη Μέση Ανατολή»

Ο Χριστοδουλίδης ευχαριστεί Τραμπ και Αλ Σίσι – «Αναγνώριση του ρόλου της Κύπρου στη Μέση Ανατολή»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης εξέφρασε δημόσια τις ευχαριστίες του προς τον Αμερικανό Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ και τον Πρόεδρο της Αιγύπτου Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι για την πρόσκληση να παραστεί στην τελετή που θα πραγματοποιηθεί αύριο στην Αίγυπτο, για τη Γάζα.

BEST OF TOTHEMAONLINE