Επιθέσεις με θύματα ανηλίκους σε Βούλα και Παλαιό Φάληρο - Συνελήφθη ένας 16χρονος

Επιθέσεις με θύματα ανηλίκους σε Βούλα και Παλαιό Φάληρο - Συνελήφθη ένας 16χρονος

Ακόμη δύο επεισόδια με θύματα ανήλικους έλαβαν χώρα χθες Δευτέρα (9/10) στη Βούλα και στο Παλαιό Φάληρο.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, το πρώτο περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 7 το απόγευμα στη Βούλα όπου ένας 16χρονος μαζί με έτερους δράστες μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ Γλυφάδας, προσέγγισαν με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους τρεις ανήλικους μαθητές, τους επιτέθηκαν και τους τραυμάτισαν.

Τα θύματα της επίθεσης ήταν μαθητές από το 1ο ΕΠΑΛ Γλυφάδας και το 2ο Λύκειο Βούλας.

Περίπου μία ώρα αργότερα, έξω από το κολυμβητήριο Παλαιού Φαλήρου, ένας άνδρας, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, επιτέθηκε και τραυμάτισε ένα 11χρονο αγόρι στο πρόσωπο και στο σώμα.

Ο δράστης τράπηκε σε φυγή, ενώ ο ανήλικος μεταφέρθηκε με τους γονείς του στο οικείο Τμήμα Ασφαλείας.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Aνακοίνωσαν την τριμερή συνάντηση τα Ηνωμένα Έθνη - Πότε θα πραγματοποιηθεί

Κυπριακό: Aνακοίνωσαν την τριμερή συνάντηση τα Ηνωμένα Έθνη - Πότε θα πραγματοποιηθεί

Τα Ηνωμένα Έθνη ανακοίνωσαν ότι η τριμερής συνάντηση μεταξύ των ηγετών των δύο κοινοτήτων και της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ θα πραγματοποιηθεί το πρωί της 9ης Νοεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE