Ο παπάς Φραγκίσκος ζήτησε να αφεθούν ελεύθεροι από την Χαμάς όλοι οι όμηροι

Ο παπάς Φραγκίσκος ζήτησε να αφεθούν ελεύθεροι από την Χαμάς όλοι οι όμηροι

Ο παπάς Φραγκίσκος, στο τέλος της γενικής ακρόασης στο Βατικανό, ζήτησε να αφεθούν ελεύθεροι όλοι οι όμηροι που βρίσκονται στα χέρια της Χαμάς.

«Προσεύχομαι υπέρ των οικογενειών που είδαν να μετατρέπεται μια ημέρα γιορτής σε ημέρα θρήνου και ζητώ να αφεθούν ελεύθεροι αμέσως οι όμηροι», τόνισε ο ποντίφικας.

Παράλληλα, ο Φραγκίσκος επανέλαβε ότι όποιος δέχεται επίθεση έχει δικαίωμα να αμυνθεί, αλλά εξέφρασε ανησυχία για τον πλήρη αποκλεισμό της Γάζας. Τόνισε, τέλος, ότι «η Μέση Ανατολή έχει ανάγκη από ειρήνη, η οποία πρέπει να οικοδομηθεί με βάση την δικαιοσύνη, τον διάλογο και το θάρρος της αδελφοσύνης».

Πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Έρχονται ανακοινώσεις»: Προανήγγειλε εξελίξεις στο Κυπριακό ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης μετά το Παρίσι

«Έρχονται ανακοινώσεις»: Προανήγγειλε εξελίξεις στο Κυπριακό ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης μετά το Παρίσι

Τις επόμενες των ημερών θα ακούσουμε και άλλες ειδήσεις που θα αποδεικνύουν την κινητικότητα που υπάρχει για το Κυπριακό, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE