ΕΛΛΑΔΑ

Επιχειρηματίας στην Ελλάδα έβλεπε live την... διάρρηξη του καταστήματος του

Επιχειρηματίας στην Ελλάδα έβλεπε live την... διάρρηξη του καταστήματος του

Διαρρήκτες εισέβαλαν με λοστούς σε επιχείρηση εμπορίας ζωοτροφών και άλλων προϊόντων στο Ηράκλειο. Αν και η σειρήνα του συναγερμού χτύπαγε συνεχώς, οι ληστές κατάφεραν να αποσπάσουν χιλιάδες ευρώ από συρτάρια και ταμειακή μηχανή.

Τις κινήσεις που έκαναν οι ληστές, μπόρεσε να παρακολουθήσει, ανήμπορος να αντιδράσει, live από το κινητό του, μέσα από την κάμερα ασφαλείας, ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης. Η κάμερα κατέγραψε δύο άτομα με καλυμμένα τα πρόσωπα να εισβάλουν στο υποκατάστημα της επιχείρησης, που έχει έδρα το Ρέθυμνο, γύρω στις 10.30 το βράδυ της Δευτέρας.

Απροσδιόριστο το ποσό που άρπαξαν οι ληστές
Με λοστούς έσπασαν πόρτες και παράθυρα και άρπαξαν από την ταμειακή μηχανή και τα συρτάρια απροσδιόριστο ποσό, το οποίο, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των υπεύθυνων του καταστήματος, ανέρχεται σε αρκετές χιλιάδες ευρώ.

Όπως ανέφεραν οι ίδιες πηγές στην ΕΡΤ, αυτή την περίοδο η επιχείρηση προχωρούσε σε αγορές αγροτικών προϊόντων και γι’ αυτό υπήρχαν μεγάλα ποσά διαθέσιμα, κάτι που εκμεταλλεύτηκαν οι δράστες.

Τέλος, εφόσον είχε πρόσβαση απο το κινητό του, ο ιδιοκτήτης του καταστήματος ενημέρωσε σχετικά την αστυνομία της περιοχής του. Μάλιστα, όταν πλέον τα περιπολικά έφτασαν στο σημείο, οι διαρρήκτες με τη λεία τους είχαν ήδη εξαφανιστεί και μέχρι σήμερα αναζητούνται.

ΠΗΓΗ: In.gr

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top