Λύπη Πολιτικής Επιτροπής Οικολόγων για αποχώρηση Ατταλίδου – «Ανυπόστατοι και απορριπτέοι αρκετοί λόγοι που επικαλείται»

Λύπη Πολιτικής Επιτροπής Οικολόγων για αποχώρηση Ατταλίδου – «Ανυπόστατοι και απορριπτέοι αρκετοί λόγοι που επικαλείται»

Ανακοίνωση εξέδωσε σήμερα Τετάρτη, 18 Οκτωβρίου, η Πολιτική Επιτροπή του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών, αναφορικά με την αποχώρηση της βουλέυτριας Αλεξάνδρας Ατταλίδου .

Όπως αναφέρεται, «η Πολιτική Επιτροπή του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών εκφράζει τη λύπη της για την δήλωση αποχώρησης της βουλεύτριας Αλεξάνδρας Ατταλίδου από το Κίνημα».

Η Πολιτική Επιτροπή, συνεχίζει η ανακοίνωση, «θεωρεί ότι τα θέματα που αναφέρει ως λόγους παραίτησης θα μπορούσαν να συζητηθούν εντός του πλαισίου του Κινήματος. Κάποια ήδη συζητούνται. Αρκετά από όσα αναφέρονται στην δήλωση της είναι ανυπόστατα και ως εκ τούτου απορριπτέα».

«Παρόλες τις αλλεπάλληλες δηλώσεις της κυρίας Ατταλίδου, δεν έχουμε πρόθεση να εμπλακούμε σε ατέρμονη δημόσια αντιπαράθεση μαζί της», καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σε «τυραννική ε/κ νοοτροπία» αποδίδει πιέσεις και παραίτηση Καν ο Τατάρ

Σε «τυραννική ε/κ νοοτροπία» αποδίδει πιέσεις και παραίτηση Καν ο Τατάρ

Ως «μια νέα αντανάκλαση μιας τυραννικής ελληνοκυπριακής νοοτροπίας» και «προειδοποιητικό σημάδι για όλους όσοι πιστεύουν στη δημοκρατία και την ισότητα», αποτελούν οι πιέσεις που ασκήθηκαν στον Αφζάλ Καν, τον Βρετανό Βουλευτή, μετά την παράνομη επίσκεψή του στην «τδβκ» κατόπιν πρόσκλησής του, αναφέρει σε γραπτή δήλωσή του ο Ερσίν Τατάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE