LIKE ONLINE

Καλόγρια στη Γαλλία τρέχει και ρίχνει στο έδαφος ακτιβιστή που διαμαρτύρονταν για την ανέγερση εκκλησίας - Βίντεο

Καλόγρια στη Γαλλία τρέχει και ρίχνει στο έδαφος ακτιβιστή που διαμαρτύρονταν για την ανέγερση εκκλησίας - Βίντεο

Σε μια μάλλον απροσδόκητη τροπή των γεγονότων, μια μοναδική σκηνή εκτυλίχθηκε καθώς μια αποφασισμένη καλόγρια πήρε την κατάσταση στα χέρια της κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης περιβαλλοντικής διαμαρτυρίας στο Saint-Pierre-de-Colombier, στη Γαλλία. Το σκηνικό αυτής της ασυνήθιστης αναμέτρησης ήταν ένα λασπωμένο εργοτάξιο όπου αναπτυσσόταν ένα νέο καθολικό κέντρο.

Μια ομάδα παθιασμένων ακτιβιστών για το κλίμα είχε συγκεντρωθεί στο χώρο σε μια προσπάθεια να σταματήσει την κατασκευή της νέας εκκλησίας.

Σε ένα βίντεο που καταγράφει το περιστατικό, η καλόγρια φαίνεται να διασχίζει το εργοτάξιο με εντυπωσιακή ταχύτητα και αποφασιστικότητα. Σημαδεύει έναν από τους διαδηλωτές, ο οποίος κρατούσε δύο μεγάλες φιάλες σε κάθε χέρι. Καθώς εκείνος προσπαθούσε να ξεφύγει γρήγορα, η καλόγρια άδραξε την ευκαιρία και του όρμησε από πίσω.

Ο διαδηλωτής, εντελώς αιφνιδιασμένος, πάλευε να διατηρήσει την ισορροπία του καθώς η καλόγρια πάλευε μαζί του. Η σκηνή που εκτυλίχθηκε θύμιζε επαγγελματικό αγώνα ράγκμπι.

Αν και το περιστατικό αυτό μπορεί αρχικά να φάνηκε χιουμοριστικό, ρίχνει φως στις παθιασμένες συζητήσεις γύρω από τα περιβαλλοντικά ζητήματα και στα όρια στα οποία είναι διατεθειμένα να φτάσουν ορισμένα άτομα για να προστατεύσουν τα πιστεύω τους.

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Τραυματισμός 29χρονου: Καταζητείται ο 33χρονος συγκάτοικος του - Τον μαχαίρωσε έπειτα από λογομαχία

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες

Δίκη για το Μάτι: Φυλάκιση από 111 έως 3 έτη στους 6 ενόχους - Εξαγοράσιμη η ποινή, αφέθηκαν ελεύθεροι

Εκλογές 2024: Αυτή είναι η κοινότητα με τους λιγότερους εκλογείς



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top