Σήμερα στην Πάτρα η εκδίκαση της αίτησης διαζυγίου Δασκαλάκη – Πισπιρίγκου - Ποιοι οι λόγοι χωρισμού

Σήμερα στην Πάτρα η εκδίκαση της αίτησης διαζυγίου Δασκαλάκη – Πισπιρίγκου - Ποιοι οι λόγοι χωρισμού

Εκδικάζεται σήμερα Παρασκευή 20/10/2023, στην Πάτρα η αίτηση αγωγής διαζυγίου που έχει καταθέσει ο Μάνος Δασκαλάκης σε βάρος της εν διαστάσει συζύγου του και κατηγορουμένης για τον θάνατο των τριών παιδιών τους, Ρούλας Πισπιρίγκου.

Κανείς δεν γνωρίζει αν ο ίδιος θα δώσει το παρών ή θα εκπροσωπηθεί διά του δικηγόρου του Δημήτρη Καράμπελα. Στην αγωγή εξηγεί αναλυτικά τους όρους υπό τους οποίους που επιθυμεί να λυθεί ο γάμος του, ενώ αναφέρεται και στο βαρύτατο κατηγορητήριο εναντίον της.

Σήμερα, εξάλλου, συνεχίζεται στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών η δίκη της Πισπιρίγκου, η οποία και φθάνει στο τέλος της. Μετά την ολοκλήρωση των καταθέσεων μαρτύρων, θα αγορεύσουν οι δικηγόροι, ο εισαγγελέας και θα εκδοθεί η απόφαση.

Στα τέλη Νοεμβρίου θα ξεκινήσει η δεύτερη δίκη για τους θανάτους των παιδιών της, Ιριδας και Μαλένας.

Πηγή: Pelop.gr/skai.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η συνάντηση Ερχιουρμάν–Γκουτέρες και η επαναφορά του αδιεξόδου

Κυπριακό: Η συνάντηση Ερχιουρμάν–Γκουτέρες και η επαναφορά του αδιεξόδου

Η προγραμματισμένη για σήμερα, συνάντηση του κατοχικού ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες στη Νέα Υόρκη, επαναφέρει το Κυπριακό στο προσκήνιο της διεθνούς διπλωματίας. Παρά τις δηλώσεις καλής θέλησης, το πολιτικό υπόβαθρο της συνάντησης, αποτυπώνει περισσότερο μια σύγκρουση αφηγήσεων παρά μια ουσιαστική σύγκλιση.