Η Τζούλια Ρόμπερτς πουλάει το σπίτι της στο Σαν Φρανσίσκο έναντι 11,7 εκατ. δολαρίων

Η Τζούλια Ρόμπερτς πουλάει το σπίτι της στο Σαν Φρανσίσκο έναντι 11,7 εκατ. δολαρίων

Η Τζούλια Ρόμπερτς είναι έτοιμη να φύγει από το Σαν Φρανσίσκο.

Σύμφωνα με την «San Francisco Chronicle», η ηθοποιός πουλάει το σπίτι της σε στυλ Εδουάρδου για 11,75 εκατομμύρια δολάρια. Ιστοσελίδες ακινήτων όπως το Zillow επιβεβαιώνουν ότι η πώληση του ακινήτου του 1907 είναι σε εκκρεμότητα.

Η Ρόμπερτς το αγόρασε για 8,3 εκατομμύρια δολάρια τον Ιανουάριο του 2020.


Το κατάλυμα βρίσκεται στη γειτονιά Presidio Heights και διαθέτει πέντε ορόφους, τέσσερα μπάνια και πέντε υπνοδωμάτια. Από τα μπαλκόνια, οι ένοικοι μπορούν να απολαύσουν τη μαγευτική θέα στον κόλπο του Σαν Φρανσίσκο και να θαυμάσουν τη γέφυρα Golden Gate στο βάθος.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βίντεο - «Δεν είναι απλό φαινόμενο»: Προειδοποίηση Λέκκα μετά τον σεισμό των 5,3 Ρίχτερ – Κρίσιμες ώρες για την Κύπρο

Βίντεο - «Δεν είναι απλό φαινόμενο»: Προειδοποίηση Λέκκα μετά τον σεισμό των 5,3 Ρίχτερ – Κρίσιμες ώρες για την Κύπρο

Μετά τον ισχυρό σεισμό των 5,3 Ρίχτερ που ταρακούνησε την Κύπρο το πρωί της Τετάρτης, 12 Νοεμβρίου, ο Καθηγητής Δυναμικής Τεκτονικής και Εφαρμοσμένης Γεωλογίας, Ευθύμιος Λέκκας, προειδοποιεί για την ανάγκη ψυχραιμίας αλλά και προσοχής, επισημαίνοντας ότι το φαινόμενο δεν είναι απλό και οι επόμενες 48 ώρες θα είναι καθοριστικές για την εξέλιξή του.

BEST OF TOTHEMAONLINE