LIKE ONLINE

Αυτό είναι το πιο διάσημο σπίτι στον κόσμο: Είναι στη μέση της ερήμου και δεν μπορείς να δεις - Βίντεο

Αυτό είναι το πιο διάσημο σπίτι στον κόσμο: Είναι στη μέση της ερήμου και δεν μπορείς να δεις - Βίντεο

Το Invisible House κερδίζει το όνομά του από το μοναδικό χαρακτηριστικό του: ένα εξωτερικό που καλύπτεται από καθρέφτες. Αυτή η πρόσοψη με καθρέφτες επιτρέπει στο σπίτι να εναρμονίζεται άψογα με το περιβάλλον της ερήμου.

Στην καρδιά του Joshua Tree, στην Καλιφόρνια, αυτή η αξιοσημείωτη κατοικία βρίσκεται πλέον στην αγορά και δεν είναι ένα οποιοδήποτε ακίνητο, είναι η πιο επιθυμητή αγγελία στο Airbnb. Ωστόσο, αυτό το εντυπωσιακό διαμάντι της ερήμου συνοδεύεται από μια τιμή που θέτει νέα ρεκόρ, καθώς το ποσό που πρέπει να καταβάλει κάποιος για να το αποκτήσει ανέρχεται στα 18 εκατομμύρια δολάρια. Είναι ασφαλές να πούμε ότι το Invisible House έχει μαγνητίσει την προσοχή των λάτρεις των ακινήτων σε όλο τον κόσμο.

Βρίσκεται περίπου δύο ώρες νοτιοανατολικά του Λος Άντζελες στην κομητεία Σαν Μπερναρντίνο, το Invisible House κερδίζει το όνομά του από το μοναδικό χαρακτηριστικό του: ένα εξωτερικό που καλύπτεται από καθρέφτες. Αυτή η πρόσοψη με καθρέφτες επιτρέπει στο σπίτι να εναρμονίζεται άψογα με το περιβάλλον της ερήμου. Το αποτέλεσμα είναι ένα αρχιτεκτονικό αριστούργημα που όχι μόνο διαθέτει μοντέρνα αισθητική αλλά και συγχωνεύεται αρμονικά με το περιβάλλον του.

Πίσω από την εξωτερική επένδυση με τους καθρέφτες βρίσκεται ένας εντυπωσιακός χώρος διαβίωσης σχεδόν 5.500 τετραγωνικών. Αυτή η ευρύχωρη κατοικία περιλαμβάνει τρία υπνοδωμάτια, τέσσερα μπάνια και μια αξιοσημείωτη εσωτερική πισίνα, σύμφωνα με τη λίστα πώλησης. Πρόκειται για ένα σπίτι που απευθύνεται σε όσους εκτιμούν τόσο την ομορφιά της φύσης όσο και τις πολυτελείς ανέσεις της σύγχρονης ζωής.

Ο Aaron Kirman, ο οποίος είναι διευθύνων σύμβουλος της AKG Christie's International Real Estate, εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για αυτό το εξαιρετικό ακίνητο. Τόνισε ότι η τιμή των 18 εκατομμυρίων δολαρίων δεν αφορά απλώς την απόκτηση ενός σπιτιού, πρόκειται για την κατοχή ενός κομματιού μοντέρνας αρχιτεκτονικής που εντυπωσιάζει. Η ψευδαίσθηση του σπιτιού, η οποία δημιουργείται από τα 10.500 τετραγωνικά μέτρα γυάλινων καθρεφτών που περιβάλλουν το σπίτι, είναι απλά μαγευτική.

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

 
 
 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Με την κατάθεση σήμερα του Ιερομόναχου Αββακούμ ολοκληρώθηκαν ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής της Αρχιεπισκοπής οι καταθέσεις των μελών της αδελφότητας της Μονής Οσίου Αββακούμ, με την υπεράσπιση να επαναλαμβάνει δια στόματος του συνήγορου Αναστάσιου Βαβούσκου της θέση περί δεδικασμένου επικαλούμενη τον Καταστατικό Χάρτη της Εκκλησίας της Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top