ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Κουπί για τη πόλη της Λεμεσού και το δεύτερο αγώνα!

Κουπί για τη πόλη της Λεμεσού και το δεύτερο αγώνα!

Ο δεύτερος αγώνας SUP του δεύτερου παγκύπριου πρωταθλήματος, μας πάει στη Λεμεσό και συγκεκριμένα στο νέο στέκι των “Windsurfers on Tour ” την ερχόμενη Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου.

Δύο μήνες μετά το πρώτο αγώνα και μετά τη καλοκαιρινή ανάπαυλα, οι αθλητές επιστρέφουν γεμάτοι ενέργεια και έτοιμοι να διεκδικήσουν τη νίκη! Μια νίκη που θα τους φέρει πιο κοντά στην κατάκτηση του τίτλου και θα τους δώσει το εισιτήριο για συμμετοχή στο τελευταίο αγώνα του 5ου Hellenic SUP CUP 2015 στον Ιστορικό Ισθμό της Κορίνθου.

Δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα έχουν όλοι, ανεξαρτήτως επιπέδου, ηλικίας, φύλου και συμμετοχής ή όχι στο προηγούμενο αγώνα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον αγώνα, εγγραφές/δηλώσεις συμμετοχής, τους όρους και κανονισμούς  παρακαλώ επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του διοργανωτή www.kitemed.com .

Με τα φτερά της Aegean Airlines!

 

Λιγα λογια για το SUP – Stand Up Paddle Surfing – Όρθια Σανιδοκωπηλασία

Το SUP ή αλλιώς Stand Up Paddle Surfing έχει τις ρίζες του αρκετές χιλιάδες χρόνια πριν. Αρχαίες φυλές στην Αφρική και στην Νότια Αμερική χρησιμοποιούσαν κανό ή άλλα σκάφη, όρθοι ή γονατιστοί για να ταξιδέψουν ή να βρουν τροφή. Η μοντέρνα όμως έκδοση γεννήθηκε στην Πολυνησία και εξελίχθηκε στη Χαβάη. Σήμερα το SUP είναι ένα από  τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα αθλήματα στον κόσμο με αρκετούς επώνυμους αθλητές, αστέρες του Hollywood, πολιτικούς και επώνυμους να δηλώνουν φανατικοί του αθλήματος, το οποίο ονομάζεται και social sport αφού πολλοί άνθρωποι μαζί μπορούν να κωπηλατούν πάνω στα paddleboards τους, να συνομιλούν και να γυμνάζονται παράλληλα, περιμένοντας να πιάσουν το επόμενο κύμα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top