LIKE ONLINE

Πώς η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού βελτιώνει τις σχέσεις αυτών των ζωδίων

Πώς η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού βελτιώνει τις σχέσεις αυτών των ζωδίων

Νέα Σελήνη είχαμε εχθές στο ζώδιο του Σκορπιού και ενώ μπορεί να αποτελεί μια δύσκολη όψη, η οποία θα ταλαιπωρήσει αρκετά ορισμένα ζώδια, συμβάλλει θετικά στην ερωτική ζωή άλλων.

Η επιρροή της κρατά για δύο εβδομάδες, οπότε διαβάστε παρακάτω αν είστε ανάμεσα στα ζώδια που ευνοούνται στα προσωπικά τους.

Κριός

Έπειτα από μια περίοδο εσωτερικής αναζήτησης και οικοδόμησης της αυτοπεποίθησής σας, μπορείτε τώρα να κάνετε τις αλλαγές που επιδιώκετε, αλλά πρέπει πρώτα να βεβαιωθείτε ότι μιλάτε για όσα πραγματικά θέλετε. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να αμφισβητείτε τον εαυτό σας ή κάνετε πίσω για να διευκολύνετε τους άλλους. Μόνο λέγοντας με τόλμη την αλήθεια σας μπορείτε να δημιουργήσετε μια ζωή όπως την επιθυμείτε.

Είστε ένα παθιασμένο άτομο, και εξαιτίας αυτού, αποζητάτε μια μοναδική ψυχική σύνδεση. Θέλετε να αισθάνεστε συνδεδεμένοι με τον σύντροφό σας και αν αυτό απαιτεί περισσότερη αναζήτηση είστε διατεθειμένη να την κάνετε. Ο μόνος τρόπος για να τα καταφέρετε είναι να το θέλετε πραγματικά, να σας ενθουσιάζει και να συνεπαίρνει την ψυχή σας. Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό δημιουργεί δυνατότητες για έντονες στιγμές μέσα στην ερωτική σας ζωή. Ωστόσο, ακόμη και αν συμβούν απροσδόκητα, πρέπει να εμπιστευτείτε ότι ο μόνος τρόπος για να ζήσετε τη ζωή που επιθυμείτε είναι να την εμπιστευτείτε.

Είτε πρόκειται για τη δήλωση των συναισθημάτων ή των προθέσεών σας σε μια νέα σχέση είτε για την επιθυμία για περισσότερα σε μια υπάρχουσα, αυτή τη στιγμή, κρατάτε όλα τα χαρτιά στα χέρια σας και ο σύντροφός σας θα είναι ανοιχτός να τα δεχτεί.

Ταύρος

Πλήθος δυνατοτήτων φέρνει στη ζωή σας η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό, αυτή την εβδομάδα. Ο Σκορπιός κυβερνά τον ερωτικό σας τομέα και σας βοηθά να τιμήσετε τόσο τις λογικές ανάγκες μιας σχέσης όσο και τη βαθιά ψυχική σύνδεση που επιθυμείτε.

Με τον προηγούμενο κύκλο εκλείψεων του Ταύρου και του Σκορπιού να έχει μόλις ολοκληρωθεί και την Πανσέληνο στον Ταύρο στα τέλη Οκτωβρίου, θα πρέπει τώρα να είστε σε θέση να αξιοποιήσετε όσα μαθήματα λάβατε με σκληρό τρόπο. Νιώθετε έντονη την ανάγκη για σύνδεση σε βάθος και σταθερότητα στη σχέση σας και τώρα μπορείτε να τη διεκδικήσετε. Ωστόσο, ακόμη και με την πιθανότητα μιας ερωτικής έντασης Σαββατοκύριακο που έρχεται, μπορεί να εξακολουθεί να υπάρχει ένας αέρας απρόβλεπτου σχετικά με το πώς θα εξελιχθούν τελικά τα πράγματα.

Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό βρίσκεται απέναντι από τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να έχετε μια ξαφνική αλλαγή στα αισθηματικά σας. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα χωρισμό, αλλά αντίθετα την οικοδόμηση μιας σταθερής σχέσης με διάρκεια.

Λέων

Όσο κι αν σας αρέσει να φαίνεσθε, στα αισθηματικά δεν ψάχνετε για μια σχέση που μόνο θα δείχνει όμορφη. Αναζητάτε μια βαθιά σύνδεση που θα εξιτάρει και το μυαλό σας.

Αυτή η όψη του απροσδόκητου ή του απρόβλεπτου είναι μία που θα τονιστεί καθώς ο Ουρανός στον Ταύρο θα βρίσκεται απέναντι από αυτή τη σελήνη, καθώς σας εμπνέει να γνωρίζετε την αξία σας και να βεβαιωθείτε ότι τιμάτε τις επιθυμίες σας. Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό θα σας εμπνεύσει να δημιουργήσετε μια σχέση και μια ζωή με μεγαλύτερο νόημα και σκοπό. Εφόσον επιτρέψετε στον εαυτό σας να αγκαλιάσει τις αλλαγές, τότε έχετε επίσης τη δυνατότητα να δημιουργήσετε όλα όσα πάντα επιθυμούσατε.

Ο Σκορπιός κυβερνά το σπίτι, την οικογένεια και τις σχέσεις, γεγονός που σας γεμίζει πάθος. Θέλετε τη σύνδεση και το βάθος, αλλά για να το οικοδομήσετε πραγματικά, πρέπει να απελευθερωθείτε από ό,τι νομίζετε πως θέλετε. Πρέπει να ανοίξετε το μυαλό σας. Ο Ουρανός στον Ταύρο θα βρίσκεται απέναντι από αυτή τη Σελήνη και ευνοεί τα απροσδόκητα, καθώς σας εμπνέει να γνωρίζετε την αξία σας και να βεβαιωθείτε ότι τιμάτε τις επιθυμίες σας.

Μπορεί να υπάρξουν πιθανότητες για ένα ειδύλλιο στο χώρο εργασίας ή για μια σημαντική μετακίνηση, δηλαδή σχετική με την καριέρα, που θα εγκαινιάσει νέα ξεκινήματα στη ζωή σας. Για να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο αυτή την όψη, βεβαιωθείτε ότι απελευθερώνετε τις όποιες προσδοκίες σας για το πώς νομίζατε ότι θα εξελισσόταν η ζωή σας και να είστε έτοιμη να δεχτείτε τα απροσδόκητα θαύματα που έρχονται προς το μέρος σας. Κατά τη διάρκεια της Νέας Σελήνης στον Σκορπιό, είναι σημαντικό να εστιάσετε σε αυτό που χρειάζεστε συναισθηματικά, αντί για οποιεσδήποτε συγκεκριμένες φυσικές πτυχές της ζωής σας. Εμπιστευτείτε ότι τα πράγματα που δεν πάνε όπως τα φανταζόσασταν μπορεί στην πραγματικότητα να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται για να προσελκύσετε όλα όσα επιθυμείτε.

ΠΗΓΗ: marieclaire

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top