ΔΙΕΘΝΗ

Η τρομακτική στιγμή που μητέρα δύο παιδιών σκοτώνεται από κεραυνό σε παραλία της Κολομβίας - Απίστευτο βίντεο

Η τρομακτική στιγμή που μητέρα δύο παιδιών σκοτώνεται από κεραυνό σε παραλία της Κολομβίας - Απίστευτο βίντεο

Μια μητέρα δύο παιδιών σκοτώθηκε όταν τη χτύπησε κεραυνός σε παραλία της Κολομβίας όπου είχε πάει οικογενειακώς για μπάνιο. Η άτυχη Froilanis Maireth Rivas Román μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου έπεσε στο έδαφος όταν τη χτύπησε ο κεραυνός. Την ίδια ώρα αυτό αυτόπτης μάρτυρας κατέγραψε την τρομακτική στιγμή.

Η 34χρονη γυναίκα εθεάθη να περπατά κατά μήκος της ακτογραμμής με τα πλάνα να δείχνουν μια μεγάλη αστραπή να εκτείνεται από τον ουρανό και να την χτυπά. Δίπλα της ήταν ένας αστυνομικός φαίνεται σοκαρισμένος από τον ήχο του κεραυνού χωρίς να έχει δει τη γυναίκα. Ένας άλλος παραθεριστής πέφτει στην άμμο σε κατάσταση σοκ και στη συνέχεια τρέχει να τη γυναίκα η οποία πέθανε επί τόπου από ηλεκτροπληξία.

Δείτε τη στιγμή που η γυναίκα πέφτει νεκρή από τον κεραυνό

Σύμφωνα με τις αρχές, πέθανε από ανακοπή, όταν χτυπήθηκε από τον κεραυνό. Η Román επισκεπτόταν την παραλία Boquilla στην Κολομβία με μέλη της οικογένειάς της. Η Froilanis αφήνει πίσω της έναν γιο και μια κόρη και μοιραζόταν συχνά αναρτήσεις με τα δύο της παιδιά στο Facebook. Είχε επίσης τη δική της εταιρεία ρούχων στο Instagram.

Σύμφωνα με τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών, οι πιθανότητες να χτυπηθεί κάποιος από κεραυνό είναι μία στο ένα εκατομμύριο, ωστόσο σχεδόν το 90% των θυμάτων επιβιώνει. Στην Κολομβία υπάρχει μεγάλος αριθμός θανάτων από κεραυνούς λόγω των καιρικών συνθηκών.

Σύμφωνα με το Βιομηχανικό Πανεπιστήμιο του Σανταντέρ, ο μεγάλος αριθμός βουνών και οι ανοικτές πεδιάδες της χώρας την καθιστούν επιρρεπή σε ηλεκτρικές εκκενώσεις.

Το πανεπιστήμιο ανέφερε: «Οι κίνδυνοι που προκαλούνται από την έκρηξη της βροχόπτωσης είναι πολύ μεγάλες. Η Κολομβία είναι η περιοχή με τη μεγαλύτερη δραστηριότητα κεραυνών στον κόσμο, γεγονός που αυξάνει τον αριθμό των θανάτων και των τραυματισμών εξαιτίας του φαινομένου αυτού, ιδίως στις αγροτικές περιοχές».

Πηγή: Protothema.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο - Έχασε τη ζωή του ο Πολύκαρπος Μιχαήλ από την Κοκκινοτριμιθιά

Πάσχα στο σπίτι του θα κάνει ο παππούς Χρύσανθος - Αφέθηκε ελεύθερος ο 82χρονος

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Μονή Αββακούμ: Επανέρχονται οι δικηγόροι των μοναχών - Τι ζητούν από τον Μητροπολίτη Ησαΐα

Νηστεία: Ποιες τροφές μπορούμε να φάμε την Μεγάλη Εβδομάδα - Προτάσεις γευμάτων



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top