Έφαγε πόρτα ο Μπεμπέ στο ΓΣΠ!

Έφαγε πόρτα ο Μπεμπέ στο ΓΣΠ!

Ένα περίεργο περιστατικό συνέβη μετά το τέλος του αγώνα της Εθνικής με το Βέλγιο στο ΓΣΠ με πρωταγωνιστή τον παίκτη της Ομόνοιας Λουτσιάνο Μπεμπέ.

Στην είσοδο λοιπόν των επισήμων όπου υπάρχει η σκάλα για να κατέβεις στην μικτή ζώνη συναντήσαμε τον Μπεμπέ ο οποίος με τα παιδάκια και την γυναίκα του ήθελε να κατέβει κάτω προκειμένου να συναντηθεί με τους παίκτες. 

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θρήνος στη Λάρνακα: «Έσβησε» στα 30 του ο άτυχος Γιώργος – Πατέρας δύο παιδιών το θύμα του τροχαίου - Πώς έγινε το νέο θανατηφόρο

Θρήνος στη Λάρνακα: «Έσβησε» στα 30 του ο άτυχος Γιώργος – Πατέρας δύο παιδιών το θύμα του τροχαίου - Πώς έγινε το νέο θανατηφόρο

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στον δρόμο Κελλιών – Τρούλλων, με θύμα τον 30χρονο Γεώργιο Γεωργίου από τη Λάρνακα. Ο 30χρονος, ο οποίος οδηγούσε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού, συγκρούστηκε μετωπικά με σαλούν όχημα στο οποίο επέβαιναν τέσσερα πρόσωπα, μεταξύ τους και δύο ανήλικα παιδιά.

BEST OF TOTHEMAONLINE