ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Φαρσοκωμωδία η ανάκριση Βγενόπουλου! – Ερωτήσεις μέσω συναδέλφων και κατηγορία που επισύρει πρόστιμο…

Φαρσοκωμωδία η ανάκριση Βγενόπουλου! – Ερωτήσεις μέσω συναδέλφων και κατηγορία που επισύρει πρόστιμο…

Αν είναι δυνατόν να γίνεται τόση φασαρία για την ανάκριση του πρώην ισχυρού άνδρα της Λαϊκής Τράπεζας, Ανδρέα Βγενόπουλου, τη στιγμή που οι Κύπριοι ανακριτές του υποβάλλουν ερωτήματα ΜΕΣΩ συναδέλφων τους στην Ελλάδα!

Ακόμα πιο χειρότερο είναι το αντικείμενο των ερωτημάτων που υποβάλλονται στον Ανδρέα Βγενόπουλο. Οι έρευνες των μελών της ανακριτικής μας ομάδας στελέχη της οποίας είναι στην Αθήνα για να τον εξετάσουν, εστιάζονται στην κατηγορία για χειραγώγηση τιμών.

Ναι, πολύ σωστά διαβάσατε. Εξετάζουν μια κατηγορία που για τον Βγενόπουλο μπορεί να φαίνεται αστεία, αφού ακόμη κι αν αποδειχθεί ότι χειραγωγούσε τιμές, θα τη γλυτώσει με πρόστιμο.


Υπάρχει και τρίτο σημείο που καθιστά φαρσοκωμωδία την υπόθεση ανάκρισης του Βγενόπουλου. Συγκεκριμένα, μέσω ενεργειών του υπάρχουν εκκρεμούσες διαδικασίες εναντίον του στην Ελλάδα, οι οποίες στην καλύτερη των περιπτώσεων θα ξεκαθαριστούν σε 10 χρόνια. Με βάση αυτό, αλλά και την ελληνική νομοθεσία, δεν μπορεί να εκδοθεί στην Κύπρο!
 

Ποιους κοροϊδεύουν, λοιπόν, οι κυβερνώντες μας;

Αυτή είναι η πολυδιαφημισμένη ανάκριση Βγενόπουλου; Μια διαδικασία που γίνεται με υποβολή ερωτήσεων μέσω συναδέλφων των Κυπρίων ανακριτών και για χειραγώγηση τιμών;

Πού είναι τα δισεκατομμύρια που χάθηκαν κύριοι;

Με λίγα λόγια, για να καταλάβουμε κ. Αναστασιάδη και λοιποί κυβερνώντες, το μόνο που καταφέρατε τα τελευταία δυο χρόνια σε σχέση με την υπόθεση είναι να πάνε ανακριτές μας στην Ελλάδα και να υποβάλουν μέσω συναδέλφων τους δυο ερωτήσεις για χειραγώγηση τιμών; Μασκαραλίκκια στο τετράγωνο!
 

Γιατί δεν λέτε όλη την αλήθεια στον κόσμο και συγκεκριμένα ότι ο Βγενόπουλος δεν μπορεί να εκδοθεί στην Κύπρο;

Πού είναι τα δισεκατομμύρια που χάθηκαν; Πού είναι τα λεφτά του κόσμου που αποταμίευε για να υλοποιήσει τα όνειρά του; 

Κι όμως, κ. κυβερνώντες είχατε την ευκαιρία στους πρώτους έξι μήνες μετά την κατάρρευση της κυπριακής οικονομίας να εκδώσετε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης σε βάρος του Ανδρέα Βγενόπουλου, όπως εκτελείται και ένα ένταλμα σύλληψης για κάποιον που κλέβει 100 ευρώ από το περίπτερο. Τόσο απλό θα ήταν…


Δεν θέλετε κύριοι να διαλευκανθεί η υπόθεση της Λαϊκής ή είστε ανίκανοι; Απαντήστε στον κόσμο που πεινά, που καταστράφηκε, που έχασε τις οικονομίες του, που βρίσκεται στα όρια της φτώχειας.

Στην προκειμένη περίπτωση, με την κατηγορία της χειραγώγησης τιμών, είναι σάμπως και έχει διαπράξει φόνο εκ προμελέτης κάποιος, φεύγει από την σκηνή και η αστυνομία τον κατηγορεί για παράβαση του ορίου ταχύτητας. Άντε παρατάτε μας κύριοι!


Δώστε εξηγήσεις στον κόσμο που μας διαβάζει και μας ακούει. 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Στην Κύπρο η Ολγκίν: Βλέπει ΠτΔ και Τατάρ ξεχωριστά - Δυο ώρες διαφορά η μια συνάντηση από την άλλη

Στην Κύπρο η Ολγκίν: Βλέπει ΠτΔ και Τατάρ ξεχωριστά - Δυο ώρες διαφορά η μια συνάντηση από την άλλη

Στην Κύπρο ξανά προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ Μαρία Άνχελα Ολγκίν για συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κα τον Τ/κ ηγέτη Ερσίν Τατάρ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top