LIKE ONLINE

Ενας 14χρονος βγάζει 1.500 δολάρια την ημέρα -Απλά τρώει το βραδινό του μπροστά στην κάμερα

Ενας 14χρονος βγάζει 1.500 δολάρια την ημέρα -Απλά τρώει το βραδινό του μπροστά στην κάμερα

Oταν οι διαιτολόγοι λένε ότι δεν πρέπει κάποιος να τρώει μπροστά σε μία οθόνη, προφανώς δεν έχουν κάτι τέτοιο στο μυαλό.

Πολλοί άνθρωποι τρώνε μπροστά στην οθόνη της τηλεόρασης. Κάτι που, σύμφωνα με τους ειδικούς, συμβάλει στην κατανάλωση περισσότερων θερμίδων. Οσοι όμως τρώνε μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή μπορεί να δουν και το πορτοφόλι τους να... παχαίνει. Τουλάχιστον στη Νότια Κορέα.

Ο Πατού για παράδειγμα βγάζει ακόμη και 1.500 κάθε ημέρα, απλά τρώγοντας το βραδινό του μπροστά στην κάμερα του υπολογιστή. Χιλιάδες άτομα στη Νότια Κορέα συνδέονται μαζί του κάθε νύχτα, για να παρακολουθήσουν τον 14χρονο να απολαμβάνει τις νοστιμιές που έχει μπροστά του.

Αυτό το περίεργο φαινόμενο, που έχει πάρει έκταση στη χώρα, λέγεται mukbang, που προέρχεται από το συνδυασμό των λέξεων «τρώω» και «μετάδοση» στη συγκεκριμένη γλώσσα. Χρήστες του διαδικτύου λοιπόν συνδέονται με τον Πατού και άλλους Bj, όπως ονομάζονται, για να τους δουν να τρώνε και να μιλήσουν μαζί τους.

Οι περισσότεροι θεατές είναι νεαροί. Αυτοί μπορούν να δώσουν «μπαλόνια-αστέρια» στους Bj, οι οποίοι με τη σειρά τους τα εξαργυρώνουν, με κάθε ένα από αυτά να αξίζει 10 σεντς.

Σύμφωνα με το Business Insider, το 2013 ο κορυφαίος Bj κέρδισε 250.000 δολάρια. Πολλοί αποδίδουν αυτό το φαινόμενο στον αυξανόμενο αριθμό ανθρώπων που ζουν μόνοι. Αλλοι ισχυρίζονται ότι είναι ένας καλός τρόπος να καταπολεμήσει κάποιος τις λιγούρες, χωρίς να φάει.


 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έτρεχε η Πυροσβεστική: Κατοικίες «τυλίχθηκαν» στις φλόγες από αναμμένο καντήλι και κερί

Σήμερα η ένσταση Οδυσσέα στο αίτημα Σαββίδη για παύση του - Πολυσέλιδη η έκθεση

Εκστρατεία Αστυνομίας: Στους δρόμους για ελέγχους φορτηγών και λεωφορείων – Τι προνοεί η νομοθεσία

Βρέθηκε εκτός δρόμου, έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε σε όχημα - Τραυματίστηκαν 5 πρόσωπα - Η κατάσταση της υγείας τους  

Βίντεο που κόβει την ανάσα: Φορτηγό συγκρούεται με αυτοκίνητο και κρέμεται στο κενό από γέφυρα στις ΗΠΑ - Ο τρόμος της οδηγού

Μενίδι: «Όταν την είδα έβγαλα το μαχαίρι και άρχισα να την μαχαιρώνω» - Η κυνική ομολογία του δολοφόνου της 40χρονης - Βίντεο



Στη Λευκωσία σήμερα η Υπουργική Σύνοδος για το μεταναστευτικό - Στο επίκεντρο το ζήτημα της Συρίας

Στη Λευκωσία σήμερα η Υπουργική Σύνοδος για το μεταναστευτικό - Στο επίκεντρο το ζήτημα της Συρίας

Το ζήτημα της Συρίας και η επαναξιολόγηση του καθεστώτος περιοχών της χώρας, θα βρεθούν σήμερα στο επίκεντρο της Υπουργικής Συνόδου για το μεταναστευτικό, το οποίο πραγματοποιείται στη Λευκωσία με πρωτοβουλία της Κυπριακής Δημοκρατίας. Στη Σύνοδο θα συμμετάσχουν υπουργοί και αξιωματούχοι από την Ελλάδα, την Τσεχία, την Αυστρία, την Πολωνία, τη Δανία, την Ιταλία και τη Μάλτα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top