Ένοπλη ληστεία σε χρηματαποστολή του σούπερ μάρκετ που ανήκει στην οικογένεια της συζύγου του Λιονέλ Μέσι

Ένοπλη ληστεία σε χρηματαποστολή του σούπερ μάρκετ που ανήκει στην οικογένεια της συζύγου του Λιονέλ Μέσι

Αγνωστοι δράστες επιτέθηκαν σε αυτοκίνητο που μετέφερε χρήματα από μια επιχείρηση που ανήκει στα πεθερικά του Λιονέλ Μέσι και εδρεύει στην πόλη Ροζάριο της Αργεντινής, κλέβοντας 21.500 δολάρια και ανοίγοντας πυρ, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της αστυνομίας.

Οι δύο δράστες έσπασαν τα τζάμια του αυτοκινήτου που μετέφερε δύο υπαλλήλους σούπερ μάρκετ που ανήκει στην οικογένεια της Αντονέλα Ροκούτσο, συζύγου του Μέσι, καθώς και την ξαδέλφη της. Ακολούθως αφαίρεσαν δύο σακούλες που περιείχαν εισπράξεις 8 εκατομμυρίων πέσος (σ.σ. 21.500 δολάρια), που επρόκειτο να κατατεθούν σε τράπεζα στο κέντρο του Ροζάριο. Πριν τραπούν σε φυγή με αυτοκίνητο, οι δράστες πυροβόλησαν τουλάχιστον μία φορά.

Διαβάστε την συνέχεια στο LifeNewsCy 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απόπειρα φόνου: Η κατάσταση υγείας του 61χρονου θύματος - Άφαντος ο 48χρονος καταζητούμενος

Απόπειρα φόνου: Η κατάσταση υγείας του 61χρονου θύματος - Άφαντος ο 48χρονος καταζητούμενος

Συγκλονισμό ανά το Παγκύπριο προκάλεσε η υπόθεση απόπειρας φόνου που διαπράχθηκε στις 8 Αυγούστου, 2025 στις Βρυσούλλες, στη επαρχία Αμμοχώστου, με το 61χρονο θύμα να εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

BEST OF TOTHEMAONLINE