LIKE ONLINE

Βγήκε πρώτο ραντεβού με κοπέλα και έφερε μαζί τους γονείς της: Του πρότειναν ημερομηνίες για γάμο - Δείτε βίντεο

Βγήκε πρώτο ραντεβού με κοπέλα και έφερε μαζί τους γονείς της: Του πρότειναν ημερομηνίες για γάμο - Δείτε βίντεο

Σε μια εκπληκτική ιστορία που καθήλωσε πάνω από 20 εκατομμύρια θεατές στο TikTok, ο Zakir Siddiqui μοιράστηκε μια εμπειρία πρώτου ραντεβού που γρήγορα έγινε viral. Ο Siddiqui, που αυτοπροσδιορίζεται ως «viral Ινδός στο TikTok με μαύρη ζώνη στα πρώτα ραντεβού», βρέθηκε σε μια απροσδόκητα περίεργη κατάσταση κατά τη διάρκεια ενός δείπνου με μια γυναίκα.

Η ιστορία ξεκινά με τον Siddiqui και την Priyanka με την επικοινωνία τους να ξεκινάς στο Bumble, μια εφαρμογή online dating. Το προφίλ της Priyanka, που ανέφερε με χιούμορ: «Είτε αυτό είτε γάμος», τράβηξε την προσοχή του Siddiqui. Υποθέτοντας ότι επρόκειτο για ένα αστείο, αποφάσισε να συμμετάσχει. Η συνομιλία τους αποκάλυψε κοινές ρίζες, καθώς και οι δύο κατάγονται από μέρη της Ινδίας, και οδήγησε στην απόφασή τους να συναντηθούν για ινδικό φαγητό στο πρώτο τους ραντεβού.

Ωστόσο, το ραντεβού πήρε μια απρόβλεπτη τροπή. Mόλις έφτασαν στο τραπέζι που είχαν κλείσει είδαν ότι βρίσκονταν κάποιο άλλοι. Προς έκπληξή του, η Priyanka σύστησε τους ανθρώπους που βρίσκονταν στο τραπέζι ως γονείς της. Παρά το σοκ, ο Siddiqui κατάφερε να διατηρήσει την ψυχραιμία του και να τους χαιρετήσει ευγενικά.

Καθώς το δείπνο προχωρούσε, η κατάσταση γινόταν όλο και πιο έντονη. Ο Siddiqui βρέθηκε να δέχεται ερωτήσεις από τους γονείς της Priyanka σχετικά με τη δουλειά του και άλλες προσωπικές λεπτομέρειες, με αποτέλεσμα να αστειευτεί λέγοντας ότι η βραδιά έμοιαζε περισσότερο με ανάκριση παρά με ραντεβού. Η χιουμοριστική και ειλικρινής εξιστόρηση αυτής της ασυνήθιστης εμπειρίας του βρήκε ανταπόκριση σε ένα τεράστιο κοινό, μετατρέποντας την ιστορία του σε viral αίσθηση.

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top