ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Ειδικές επετειακές τιμές σε όλα τα ετοιμοπαράδοτα SUV της Skoda

Ειδικές επετειακές τιμές σε όλα τα ετοιμοπαράδοτα SUV της Skoda

Η Unicars γιορτάζει 25 χρόνια εκπροσώπησης των αυτοκινήτων Skoda στην αγορά και προσφέρει ειδικές επετειακές τιμές σε όλα τα ετοιμοπαράδοτα SUV της μάρκας μέχρι το τέλος του χρόνου.

Η Skoda διαθέτει μια καθόλα πετυχημένη και ολοκληρωμένη γκάμα SUV μοντέλων με τα Kamiq, Karoq και Kodiaq να βρίσκονται ψηλά στη λίστα των προτιμήσεων του Κύπριου αγοραστή σημειώνοντας διαρκώς αυξανόμενες πωλήσεις.

ŠKODA KAMIQ

Το Skoda Kamiq είναι το μοντέλο που ολοκληρώνει τη γκάμα των SUV της μάρκας δίπλα στα μεγαλύτερα Kodiaq και Karoq. Πρόκειται για ένα μοντέρνο και δυναμικό compact SUV που κέρδισε το Κυπριακό κοινό από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του στην αγορά. Το Skoda Kamiq διατίθεται στην Κυπριακή αγορά με δύο υπερτροφοδοτούμενους κινητήρες βενζίνης στα 1.0 και 1.5 λίτρων TSI απόδοσης 110 και 150 ίππων αντίστοιχα.

ŠKODA KAROQ

Το ŠKODA KAROQ ήταν το δεύτερο μοντέλο της μάρκας στην κατηγορία των μεσαίων SUV Ένα πολυτάλαντο οικογενειακό all-rounder SUV με μοντέρνα σχεδίαση και προηγμένες τεχνολογίες συστημάτων για την υποβοήθηση της οδήγησης και την ψηφιακή συνδεσιμότητα. Στην Κύπρο προσφέρεται με τρεις κινητήρες. Στα 1.5 λίτρα με 150 ίππους και στα 2.0 λίτρα με 190 ίππους και τετρακίνηση. Μαζί και ο δίλιτρος πετρελαιοκινητήρας με 116 και 150 ίππους. Όλοι οι κινητήρες συνδυάζονται με το 7-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη DSG

ŠKODA KODIAQ

To Škoda KODIAQ αποτελεί τη ναυαρχίδα της μάρκας στην κατηγορία των SUV. Ένα μοντέλο που προσφέρει μεγάλους χώρους, κορυφαία ποιότητα κατασκευής και τεχνολογία αιχμής. Η γκάμα ξεκινά με τον κινητήρα στα 1.5 λίτρα TSI με 150 ίππους και ολοκληρώνεται με τον κορυφαίο 2.0 λίτρων TSI με τους 245 ίππους και τετρακίνηση. Στη γκάμα και ο δίλιτρος πετρελαιοκινητήρας που προσφέρεται σε τρεις εκδόσεις με 150 και 200 ίππους και τετρακίνηση. Όλες οι εκδόσεις συνδυάζονται με το 7-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη DSG.

Η Unicars δίδει την ευκαιρία στον Κύπριο καταναλωτή να διαμορφώσει το αυτοκίνητο του από την άνεση του σπιτιού του, στο χρώμα της αρεσκείας του και με τον εξοπλισμό της επιλογής του, στη νέα πρωτοπόρα πλατφόρμα UniCARS 4All. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Unicars στο www.unicars.com, ή τους εκθεσιακούς της χώρους για ένα test drive απολαμβάνοντας μία μοναδική οδηγική εμπειρία.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά

Famagusta: Δάφνη και Τεύκρος κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση οι 6 εκ των 9 - Αρχίζει η διαδικασία για τον 10ο

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση οι 6 εκ των 9 - Αρχίζει η διαδικασία για τον 10ο

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκαν οι έξι από τους εννέα συλληφθέντες, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top