Χ.Γιαννάκη: Σε διαθεσιμότητα ένας νοσηλευτής για τον ασθενή που έμεινε κλεισμένος σε αποθήκη θαλάμου

Χ.Γιαννάκη: Σε διαθεσιμότητα ένας νοσηλευτής για τον ασθενή που έμεινε κλεισμένος σε αποθήκη θαλάμου

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε ο ένας από τους τρεις νοσηλευτές, που ήταν βάρδια όταν ασθενής έμεινε κλεισμένος σε αποθήκη θαλάμου.

Μιλώντας στην εκπομπή «Alpha Ενημέρωση», η Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Υγείας, Χριστίνα Γιαννάκη ανέφερε καταρχάς ότι το Υπουργείο Υγείας καταδικάζει τέτοιες ενέργειες.

«Ο ένας νοσηλευτής ήδη από χθες είναι σε διαθεσιμότητα και περιμένουμε να μας αποστείλουν και για τους άλλους δύο νοσηλευτές», επεσήμανε.

Δείτε στο πιο κάτω απόσπασμα όσα ανέφερε:

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με τη δημόσια καταγγελία της συζύγου του, ο ασθενής είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και το βράδυ της επόμενης μέρας, ενώ βρισκόταν στον θάλαμο στον οποίο νοσηλευόταν, νοσηλευτής τον ενημέρωσε ότι ο θεράπων ιατρός ζήτησε να του γίνει μετάγγιση αίματος.

Τέτοια εντολή «δεν υπήρξε ποτέ», όπως ανέφερε η σύζυγος του, υποστηρίζοντας ότι ο νοσηλευτής έκλεισε τον άνδρα της σε ένα μικρό δωμάτιο του νοσοκομείου, σε μία αποθήκη, και παρά τις φωνές του άνδρα της για βοήθεια τον άφησαν κλεισμένο στο δωμάτιο μέχρι την αλλαγή της βάρδιας.

Στην βάρδια του περιστατικού ήταν 3 νοσηλευτές. Οι δύο είναι δημόσιοι υπάλληλοι και ο τρίτος είναι με συμβόλαιο του ΟΚΥπΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Αναζητώντας τη βάση της διαπραγμάτευσης - Ο ΠτΔ προτείνει πολυμερή στη βάση συγκλίσεων μέχρι το Κραν Μοντάνα

Κυπριακό: Αναζητώντας τη βάση της διαπραγμάτευσης - Ο ΠτΔ προτείνει πολυμερή στη βάση συγκλίσεων μέχρι το Κραν Μοντάνα

Σχεδόν πενήντα δύο χρόνια μετά την τουρκική εισβολή και τη συνεχιζόμενη κατοχή, το Κυπριακό εξακολουθεί να ανακυκλώνεται γύρω από το ίδιο βασικό ερώτημα: ποια είναι τελικά η βάση της λύσης; Η τριμερής συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, κατέδειξε με σαφήνεια ότι το πρόβλημα δεν εντοπίζεται μόνο στις γνωστές διαφωνίες επί της ουσίας, αλλά κυρίως, στη διαφωνία για το πώς και από πού αρχίζει η ίδια η διαδικασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE