Χ.Γιαννάκη: Σε διαθεσιμότητα ένας νοσηλευτής για τον ασθενή που έμεινε κλεισμένος σε αποθήκη θαλάμου

Χ.Γιαννάκη: Σε διαθεσιμότητα ένας νοσηλευτής για τον ασθενή που έμεινε κλεισμένος σε αποθήκη θαλάμου

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε ο ένας από τους τρεις νοσηλευτές, που ήταν βάρδια όταν ασθενής έμεινε κλεισμένος σε αποθήκη θαλάμου.

Μιλώντας στην εκπομπή «Alpha Ενημέρωση», η Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Υγείας, Χριστίνα Γιαννάκη ανέφερε καταρχάς ότι το Υπουργείο Υγείας καταδικάζει τέτοιες ενέργειες.

«Ο ένας νοσηλευτής ήδη από χθες είναι σε διαθεσιμότητα και περιμένουμε να μας αποστείλουν και για τους άλλους δύο νοσηλευτές», επεσήμανε.

Δείτε στο πιο κάτω απόσπασμα όσα ανέφερε:

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με τη δημόσια καταγγελία της συζύγου του, ο ασθενής είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και το βράδυ της επόμενης μέρας, ενώ βρισκόταν στον θάλαμο στον οποίο νοσηλευόταν, νοσηλευτής τον ενημέρωσε ότι ο θεράπων ιατρός ζήτησε να του γίνει μετάγγιση αίματος.

Τέτοια εντολή «δεν υπήρξε ποτέ», όπως ανέφερε η σύζυγος του, υποστηρίζοντας ότι ο νοσηλευτής έκλεισε τον άνδρα της σε ένα μικρό δωμάτιο του νοσοκομείου, σε μία αποθήκη, και παρά τις φωνές του άνδρα της για βοήθεια τον άφησαν κλεισμένο στο δωμάτιο μέχρι την αλλαγή της βάρδιας.

Στην βάρδια του περιστατικού ήταν 3 νοσηλευτές. Οι δύο είναι δημόσιοι υπάλληλοι και ο τρίτος είναι με συμβόλαιο του ΟΚΥπΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα, τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Λιβάνου κ. Ζοζέφ Αούν, κατά τη διάρκεια της οποίας εξέφρασε την ύψιστη ανησυχία του για τις αδιάκριτες ισραηλινές επιθέσεις κατά αμάχων και κρίσιμων υποδομών στον Λίβανο, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα μεγάλο αριθμό θυμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE