ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Πήρε παράταση η υποβολή αιτήσεων για θέσεις αστυνομικών - Όλες οι πληροφορίες

Πήρε παράταση η υποβολή αιτήσεων για θέσεις αστυνομικών - Όλες οι πληροφορίες

Παρατείνεται η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για κενές θέσεις Αστυνομικών μέχρι και την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 14.00, ενώ αιτήσεις για τις εν λόγω θέσεις μπορούν να υποβληθούν από σήμερα 21 Δεκεμβρίου 2023, σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας Κύπρου.

Όπως αναφέρεται, σε συνέχεια της προκήρυξης κενών θέσεων Αστυνομικών, η οποία δημοσιεύθηκε στην Επίσημη Εφημερίδα της Δημοκρατίας, ημερομηνίας 10 Νοεμβρίου 2023, με αριθμό 5583/1284 η Αστυνομία Κύπρου, ανακοινώνει ότι λόγω τεχνικού προβλήματος που παρουσιάστηκε στην υποβολή των αιτήσεων, το οποίο αποκαταστάθηκε και σε συνεννόηση με την Υπηρεσία Εξετάσεων του Υπουργείου, Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας, παρατείνει την προθεσμία υποβολής των αιτήσεων για πλήρωση των εν λόγω θέσεων, μέχρι την Τετάρτη 27.12.2023 και ώρα 14.00.

Επιπρόσθετα, γνωστοποιείται ότι οι γραπτές εξετάσεις θα διεξαχθούν το Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2024.

Σημειώνεται ότι για την εξεταστέα ύλη σε γενικές γραμμές, έχει γίνει σχετική δημοσίευση στην Επίσημη Εφημερίδα της Δημοκρατίας σήμερα 21 Δεκεμβρίου με αριθμό 5600/1467.

Αναφέρεται ακόμη ότι με βάση τις πρόνοιες των Περί Αξιολόγησης Υποψηφίων για Διορισμό στη Δημόσια Υπηρεσία Νόμων του 1998, όπως έχουν τροποποιηθεί μέχρι σήμερα, οι υποψήφιοι που θα παρακαθίσουν στη γραπτή εξέταση, θα εξεταστούν στα ακόλουθα θέματα: Μαθηματικά, Ελληνικά, Αγγλικά και Γενικές Γνώσεις.

«Οι υποψήφιοι θα ενημερωθούν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε μεταγενέστερο στάδιο, για το εξεταστικό κέντρο στο οποίο θα παρακαθίσουν, καθώς και άλλες χρήσιμες πληροφορίες σε σχέση με τις γραπτές εξετάσεις», αναφέρεται.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ύλη της εξέτασης υπάρχουν στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις της Αστυνομίας www.police.gov.cy και  www.cypruspolicenews ή στο Γραφείο Προσλήψεων της Αστυνομίας, στα τηλέφωνα 22808236, 22808247 και 22808483.

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Ανάβουν φλας από σήμερα πέντε νέες κάμερες τροχαίας στη Λεμεσό - Δείτε σε ποια σημεία

Μεγάλη Εβδομάδα: Tα πάθη του Κυρίου, μέχρι την Σταύρωση και την Ανάσταση - Οι Ιερές ακολουθίες και τα τροπάρια

Υποβάλλονται σήμερα οι υποψηφιότητες για Κοινοτάρχες και Κοινοτικούς Συμβούλους

Λίλι Ρόουζ Ντεπ: Ποζάρει στο Τόκιο με τη σύντροφό της - «Εγώ και η δικιά μου» - Δείτε φωτογραφίες



Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Τον λόφο του προεδρικού ανεβαίνουν το απόγευμα τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, σε μία συνεδρία πολύ σημαντική τόσο για τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, όσο και για τους υπουργούς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top