LIKE ONLINE

Το Secret Santa έγινε εφιάλτης για εργαζόμενο: Τι είχε μέσα το δώρο του - Δείτε βίντεο

Το Secret Santa έγινε εφιάλτης για εργαζόμενο: Τι είχε μέσα το δώρο του - Δείτε βίντεο

Το Secret Santa έχει πλέον καθιερωθεί στους περισσότερους εργασιακούς χώρους, καθώς πρόκειται για μια διασκεδαστική διαδικασία που σε βάζει στο πνεύμα των Χριστουγέννων.

Πρόκειται για μια διαδικασία στην οποία τα μέλη μιας ομάδας τυγχάνουν τυχαίας ανάθεσης μέσω κλήρου σε ένα πρόσωπο στο οποίο δίνουν ένα δώρο. Η ταυτότητα του κάθε δωρητή παραμένει μυστική και δεν πρέπει να αποκαλυφθεί παρά μόνο μετά το άνοιγμα του δώρου.

Ωστόσο, κάποιοι μένουν δυσαρεστημένοι από αυτή τη διαδικασία. Όπως για παράδειγμα ένας εργαζόμενος στις ΗΠΑ, ο οποίος ανέβασε στο TikTok ένα βίντεο, που έκανε γνωστό ότι δεν πρόκειται να συμμετάσχει ποτέ ξανά σε Secret Santa, διότι το δώρο που πήρε τον έκανε να αισθάνεται αξιολύπητος.

«Δεν θα συμμετάσχω πια στο Secret Santa σε καμία δουλειά, σε κανέναν χώρο εργασίας, ποτέ ξανά», αναφέρει στο βίντεο στο TikTok. Στη συνέχεια εξήγησε πως όλοι στη δουλειά του έπρεπε να φέρουν ένα δώρο. Μάλιστα, είπε ότι περιποιήθηκε ιδιαίτερα το δώρο που πήρε ο ίδιος στο ταίρι του.

«Είναι Χριστούγεννα, μερικοί άνθρωποι δεν παίρνουν καν δώρα και μερικές φορές το Secret Santa μπορεί να δώσει χαρά σε κάποιον», ανέφερε και πρόσθεσε ότι όλοι άφησαν τις σακούλες με τα δώρα στα ράφια.

Ωστόσο, εκείνος ενημερώθηκε ότι το ταίρι του δεν θα ερχόταν στην δουλειά την ημέρα των ανταλλαγών και πως του έφερνε το δώρο του άλλη μέρα. Τελικά, ο εργαζόμενος αποκάλυψε ότι όταν άνοιξε το δώρο του είδε μέσα σοκολατάκια και καραμέλες.

«Πάω στη δουλειά σήμερα, παίρνω το δώρο μου, το ανοίγω και βλέπω μέσα στο κουτί σοκολατάκια και καραμέλες. Κι ενώ το όριο ήταν 25 δολάρια. Ίσως το φανταχτερό κουτί να του κόστισε περισσότερο από το περιεχόμενο», είπε.

Οι χρήστες του TikTok μοιράστηκαν το ίδιο συναίσθημα με τον εργαζόμενο και απογοητεύτηκαν εξαιρετικά από το φτηνό κουτί με τα σοκολατάκια και τις καραμέλες. «Θα το άφηνα σε ένα δημόσιο σημείο στο γραφείο με ένα σημείωμα που θα λέει ''ΔΩΡΕΑΝ ΣΝΑΚ''», σχολίασε κάποιος.

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Στη σύλληψη ακόμη ενός προσώπου προχώρησε η Αστυνομία, αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη, ανεβάζοντας το σύνολο των προσώπων στα εννέα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top