ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Συνελήφθη 27χρονος για το θανατηφόρο τροχαίο με θύμα τον Χαράλαμπο Νικολάου - Ψάχνουν μαρτυρίες

Συνελήφθη 27χρονος για το θανατηφόρο τροχαίο με θύμα τον Χαράλαμπο Νικολάου - Ψάχνουν μαρτυρίες

Τραγικό θάνατο βρήκε την παραμονή των Χριστουγέννων ο 62χρονος Κύπριος Χαράλαμπος Νικολάου κοντά στο Στόουκ-ον-Τρεντ της κεντρικής Αγγλίας, καθώς ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα.

Ο άτυχος Κύπριος επισκεπτόταν τη Βρετανία μαζί με τη 17χρονη κόρη του για να περάσουν τις γιορτές με συγγενείς, καθώς επίσης και για να ψάξουν σπίτι και πανεπιστήμιο για τη νεαρή.

Λίγο πριν τις 9 το βράδυ τοπική ώρα, στο προάστιο Draycott-in-the-Moors του Στόουκ, όχημα που κινείτο με υπερβολική ταχύτητα προσέκρουσε σε όχημα στο οποίο επιβιβαζόταν ο Νικολάου.

Ο 62χρονος είχε ήδη αφήσει την τελευταία του πνοή όταν, έπειτα από λίγο, στο σημείο έφτασε το ασθενοφόρο. Οι δυο συγγενείς του που βρίσκονταν μέσα στο όχημα τραυματίστηκαν σοβαρά. Σύμφωνα με την τοπική αστυνομική διεύθυνση του Staffordshire, οι δύο τραυματίες νοσηλεύονται σε σταθερή κατάσταση.

Στο σημείο έσπευσε και όχημα της πυροσβεστικής καθώς από τη σφοδρή πρόσκρουση προκλήθηκε φωτιά.

Σύμφωνα με την οικογένεια του θύματος, η κόρη του 62χρονου είχε ακούσει το αυτοκίνητο να πλησιάζει με ιλιγγιώδη ταχύτητα και είχε πει στον πατέρα της να ανέβει στο πεζοδρόμιο για ασφάλεια.

Η αστυνομία συνέλαβε τον 27χρονο οδηγό του οχήματος Μαρκ Πλίμερ, ο οποίος ζει στο γειτονικό προάστιο Blythe Bridge. 

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε την Τρίτη στον εισαγγελέα και αντιμετωπίζει διώξεις για πρόκληση θανάτου λόγω επικίνδυνης οδήγησης, για εγκατάλειψη του σημείου τροχαίου δυστυχήματος, για χρήση οχήματος χωρίς επαρκή ασφάλιση, για οδήγηση χωρίς άδεια, για μη παροχή δείγματος για ανάλυση αλκοτέστ και για δύο κατηγορίες πρόκλησης σοβαρού τραυματισμού λόγω επικίνδυνης οδήγησης.

Ο Πλίμερ προφυλακίστηκε και θα εμφανιστεί ξανά ενώπιον δικαστηρίου του Στόουκ στα τέλη Ιανουαρίου. 

Η αστυνομία απευθύνει έκκληση σε όποιον τυχόν ήταν αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού ή όποιος έχει βίντεο από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης ή κάμερα αυτοκινήτου να επικοινωνήσει με τις αρχές (με κωδικό περιστατικού 639 της 27ης Δεκεμβρίου).

Η οικογένεια του θύματος έχει έρθει σε επικοινωνία με τις κυπριακές διπλωματικές αρχές στη Βρετανία ώστε να διευθετηθεί ο επαναπατρισμός της σορού.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ρουσουνίδης στο «T»: Με θετικούς οιωνούς ξεκινά η ξενοδοχειακή σεζόν - Οι τιμές, η προέλευση και η πληρότητα πριν το Πάσχα

Ρουσουνίδης στο «T»: Με θετικούς οιωνούς ξεκινά η ξενοδοχειακή σεζόν - Οι τιμές, η προέλευση και η πληρότητα πριν το Πάσχα

Με θετικά μηνύματα ενόψει της καλοκαιρινής τουριστικής σεζόν, κινείται η ξενοδοχειακή βιομηχανία κατά την εορταστική περίοδο του Πάσχα, παρά τη μειωμένη σε σχέση με πέρσι προσέλευση τουριστών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top