ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αρχή κατά της Διαφθοράς: Σήμερα η δημοσίευση του πορίσματος για τις καταγγελίες σε βάρος του Σάββα Αγγελίδη

Αρχή κατά της Διαφθοράς: Σήμερα η δημοσίευση του πορίσματος για τις καταγγελίες σε βάρος του Σάββα Αγγελίδη

Η Ανεξάρτητη Αρχή Κατά της Διαφθοράς δημοσιοποιεί, σήμερα στις 9:00 το πρωί, τη θέση της στο πόρισμα των Bρετανών εμπειρογνωμόνων για τις καταγγελίες σε βάρος του Βοηθού Γενικού Εισαγγελέα, Σάββα Αγγελίδη.

Η ανακοίνωση θα τοποθετείται επί των θέσεων των δύο ερευνητών από το Λονδίνο και του κύπριου δικηγόρου - συνεργάτη τους, σε σχέση με θέματα ασυμβίβαστου ή και διαφθοράς του Σάββα Αγγελίδη, όταν αποφάσισε την αναστολή ποινικής δίωξης εναντίον τριών προσώπων, όπως μεταδίδει το ΡΙΚ.

Τα τρία άτομα ήταν πελάτες του κυρίου Αγγελίδη, όταν αυτός ήταν δικηγόρος, προτού διοριστεί στη θέση του βοηθού Γενικού Εισαγγελέα.

Οι καταγγελίες προωθήθηκαν στην Αρχή από τον Γενικό Ελεγκτή, Οδυσσέα Μιχαηλίδη.

ΠΗΓΗ: riknews

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Σε εγρήγορση η Λευκωσία: Ενεργοποιήθηκαν κανάλια επικοινωνίας μετά τις απειλές του ηγέτη της Χεζμπολάχ στην Κύπρο

Σε εγρήγορση η Λευκωσία: Ενεργοποιήθηκαν κανάλια επικοινωνίας μετά τις απειλές του ηγέτη της Χεζμπολάχ στην Κύπρο

Κανάλια επικοινωνίας ενεργοποιήθηκαν μετά τις πρόσφατες αναφορές του ηγέτη της Χεζμπολάχ, Χασάν Νασράλα, που αφορούσαν την Κύπρο και οι τοποθετήσεις έχουν πλέον καταστεί κατά πολύ ηπιότερες, όπως ανέφεραν στο ΡΙΚ αρμόδιες πηγές. Παράλληλα, συνέχιζαν οι ίδιες πηγές, δημοσιεύματα μέσων που βρίσκονται κοντά στη Χεζμπολάχ, υποβαθμίζουν πια το θέμα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top