ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Α. Αποστόλου: «Στέκομαι στο πλευρό των Οργανωμένων Ασθενών – Ο Υπ. Οικονομικών να ανακαλέσει»

Α. Αποστόλου: «Στέκομαι στο πλευρό των Οργανωμένων Ασθενών – Ο Υπ. Οικονομικών να ανακαλέσει»

«Στέκομαι στο πλευρό της ηγεσίας της Ομοσπονδίας Συνδέσμων Ασθενών Κύπρου αλλά και όλων των χρόνιων ασθενών στις ορθές διεκδικήσεις τους και τις εύλογες ανησυχίες τους», ανέφερε σε δήλωση του ο Βουλευτής της ΕΔΕΚ, Ανδρέας Αποστόλου.

Όπως ανέφερε ο κ. Αποστόλου, «ο Υπουργός Οικονομικών αντί να αντιληφθεί τις εύλογες ανησυχίες της Ομοσπονδίας προέβει σε μια πρωτοφανή δήλωση η οποία προσβάλει την Ομοσπονδία Συνδέσμων Ασθενών αλλά και τους ασθενείς που εκπροσωπεί», προσθέτοντας ότι «το λιγότερο που έχει να κάνει είναι να ανακαλέσει».

 

Αυτούσια η δήλωση του κ. Αποστόλου:

 

«Στέκομαι στο πλευρό της ηγεσίας της Ομοσπονδίας Συνδέσμων Ασθενών Κύπρου αλλά και όλων των χρόνιων ασθενών στις ορθές διεκδικήσεις τους και τις εύλογες ανησυχίες τους.

Δυστυχώς εδώ και αρκετό καιρό εκκρεμούν σοβαρά θέματα που αφορούν τον τομέα της υγείας και σε πολλές των περιπτώσεων οι θέσεις των οργανωμένων ασθενών δεν λαμβάνονται υπόψη παρά το γεγονός ότι στο πρόγραμμα διακυβέρνησης του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας συμπεριλαμβάνονται.

Η στήριξη των ασθενών που μεταβαίνουν στο εξωτερικό για θεραπεία για την κάλυψη των μη ιατρικών εξόδων του ασθενή και του συνοδού του.

Η νομοθεσία που θα διέπει τη λειτουργία των κέντρων αποκατάστασης.

Το νομοσχέδιο που αφορά το συνήγορο του ασθενή.

Είναι μερικά από τα θέματα που είτε εκκρεμούν είτε προωθούνται με λανθασμένο τρόπο.

Αυτό όμως που μας ανησυχεί περισσότερο είναι το γεγονός ότι ο Υπουργός Οικονομικών αντί να αντιληφθεί τις εύλογες ανησυχίες της Ομοσπονδίας προέβει σε μια πρωτοφανή δήλωση η οποία προσβάλει την Ομοσπονδία Συνδέσμων Ασθενών αλλά και τους ασθενείς που εκπροσωπεί.

Το λιγότερο που έχει να κάνει είναι να ανακαλέσει.

Το προεκλογικό πρόγραμμα του Προέδρου της Δημοκρατίας έχει ξεκάθαρο προσανατολισμό για τη στήριξη των χρόνιων ασθενών και την θωράκιση και βελτίωση του Συστήματος Υγείας για όλους τους πολίτες.

Μοναδική έγνοια των μελών της Κυβέρνησης θα πρέπει να είναι η υλοποίηση του προγράμματος του Προέδρου».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top