ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θάνατος πεντάμηνου βρέφους: «Μίλησε» η νεκροτομή - Οσα κατέδειξε

Θάνατος πεντάμηνου βρέφους: «Μίλησε» η νεκροτομή - Οσα κατέδειξε

Θλίψη έφερε η είδηση του θανάτου του πεντάμηνου βρέφους, το οποίο έχασε τις αισθήσεις του ενώ βρισκόταν σε βρεφοπαιδοκομικό σταθμό στη Λάρνακα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής μεταφέρθηκε στο Μακάρειο νοσοκομείο, όπου και κατέληξε.

Η νεκροτομή επί της σορού του βρέφους,  κατέδειξε ότι ο θάνατος επήλθε από κάκωση κεντρικού νευρικού συστήματος. Η νεκροτομή διενεργήθηκε από την Επικεφαλή της ιατροδικαστικής υπηρεσίας, Αγγελική Παπέττα, ο ιατροδικαστής, Ορθόδοξος Ορθοδόξου και ο ιατροδικαστής, Ανδρέας Μαρνερίδης

Επιπρόσθετα αναμένονται αποτελέσματα από δείγματα που λήφθηκαν  για επιστημονικές εξετάσεις, ώστε να δοθούν περισσότερες απαντήσεις.

Η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες, ώστε να εξακριβωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες το πεντάμηνο βρέφος υπέστη κάκωση του κεντρικού νευρικού συστήματος. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:ΠτΔ: «Η ΚΔ δεν δέχεται από κανέναν μαθήματα διαχείρισης του θέματος των μεταναστών»

ΠτΔ: «Η ΚΔ δεν δέχεται από κανέναν μαθήματα διαχείρισης του θέματος των μεταναστών»

Η Κυπριακή Δημοκρατία δεν δέχεται από κανέναν μαθήματα διαχείρισης του θέματος των μεταναστών, είπε το βράδυ της Παρασκευής ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του προσερχόμενος στο Ολυμπιακό Μέγαρο στη Λευκωσία για την παρουσίαση της Ολυμπιακής Ομάδας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top