ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μέτσολα: «Αποφασιστικό έτος για την Ευρώπη το 2024»

Μέτσολα: «Αποφασιστικό έτος για την Ευρώπη το 2024»

Με τις εκλογές για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο να πραγματοποιούνται τον Ιούνιο, «το 2024 θα είναι ένα αποφασιστικό έτος για την Ευρώπη», αναφέρει στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμά της που αναρτάται στην πλατφόρμα X, η Πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου, Ρομπέρτα Μέτσολα.

«Η ψήφος σου μετράει, θα δείξει την κατεύθυνση της πορείας μας και θα αποφασίσει για την Ευρώπη που θέλεις να δεις», σημειώνει, αναφέροντας ότι «σήμερα η ΕΕ είναι πιο δυνατή και πιο ενωμένη από ποτέ πριν, όμως ο κόσμος αλλάζει και πρέπει να συνεχίσουμε να προσπαθούμε για να γίνεται η Ευρώπη μας πιο δίκαιη και πιο ασφαλής».

Αναφέρει, ακολούθως, ότι ο κόσμος ζητά μία Ευρώπη με περισσότερη ισότητα, «όπου ο καθένας θα έχει την ευκαιρία να ανελιχθεί, ανεξάρτητα από το ποιος ή από που είναι», όπως επίσης και ότι ζητά μία ευημερούσα Ευρώπη, «που θα αξιοποιήσει τις ευκαιρίες της ψηφιοποίησης και της πράσινης μετάβασης».

«Μία Ευρώπη που ακούει, που καταλαβαίνει, που φέρνει αποτέλεσμα, μία Ευρώπη που είναι έτοιμη να αγκαλιάσει τους γείτονές της εντός της ευρωπαϊκής οικογένειας», προσθέτει η κ. Μέτσολα, καλώντας τους πολίτες να συμμετάσχουν και να δηλώσουν ποια είναι η αλλαγή που θέλουν.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Θανατηφόρο στα κατεχόμενα: Ο 79χρονος Φώτης Φωτίου το θύμα του τροχαίου - Πήρε εξιτήριο η σύζυγός του



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top