LIKE ONLINE

Άρης στον Αιγόκερω: Ποια ζώδια επηρεάζονται περισσότερο

Άρης στον Αιγόκερω: Ποια ζώδια επηρεάζονται περισσότερο

Ο Άρης εισέρχεται στον Αιγόκερω στις 4 Ιανουαρίου, παρακινώντας μας να εργαστούμε σκληρά για να αποκομίσουμε τα οφέλη των προσπαθειών μας και να πετύχουμε τους στόχους μας. Θα παραμείνει σε αυτό το ζώδιο μέχρι τις 13 Φεβρουαρίου.

Αυτό το διάστημα ένα είναι σίγουρο, δεν θα τα παρατήσουμε και δεν θα σταματήσουμε μέχρι να κερδίσουμε τη μάχη ή το πρώτο βραβείο για τις προσπάθειές μας.

Για ορισμένα ζώδια, ωστόσο, αυτή η όψη θα είναι αρκετά πιεστική με την ανταμοιβή για το τόσο άγχος να έρχεται αργότερα.

Κριός

Επαγγελματικές και οικογενειακές σχέσεις επηρεάζονται. Ο Άρης, κυβερνήτης – πλανήτης σας, φέρνει πιο έντονους ρυθμούς και μεγάλη πίεση στην καθημερινότητα. Συνθήκες που θεωρούσατε σταθερές αλλάζουν και αυτό σας προκαλεί περαιτέρω πίεση και νεύρα. Δώστε προσοχή στις αντιδράσεις σας, καθώς είναι πολύ πιθανό να προκαλέσετε διενέξεις που θα επηρεάσουν την πορεία σας. Αυτή είναι μια πολύ πιεστική, αλλά ταυτόχρονα παραγωγική περίοδος για εσάς. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και θα βγείτε κερδισμένες.

Καρκίνος

Ψυχραιμία απαιτεί από εσάς αυτή η περίοδος. Ο Άρης βρίσκεται στον 7ο οίκο σας και επηρεάζει κάθε σχέση σας. Το κλίμα θα είναι φορτισμένο τόσο με συνεργάτες όσο και με στενούς φίλους ή σύντροφο. Τα προβλήματα που υπήρχαν στο παρελθόν, και νομίζατε πως έχουν λυθεί, έρχονται στην επιφάνεια ξανά και απαιτούν υπομονή και ανεκτικότητα για να τα αντιμετωπίσετε. Προσπαθήστε να κρατήσετε χαμηλούς τόνους, καθώς η πίεση θα είναι πολύ μεγάλη. Αυτή είναι η κατάλληλη περίοδος για να δώσετε τέλος σε μια κατάσταση που σας ταλαιπωρεί καιρό, ενώ ίσως σας φέρει και γνωριμίες με προοπτικές εξέλιξης στα προσωπικά. Όπως και να έχει, αυτό που πρέπει να θυμάστε είναι πως η υπομονή είναι αρετή.

Αιγόκερως

Στο ζώδιό σας βρίσκεται ο Άρης από σήμερα εντείνοντας την αυτοπεποίθηση και τον δυναμισμό σας. Νιώθετε πως μπορείτε πλέον να στηριχτείτε στα πόδια σας και να πιστέψετε στον εαυτό σας, αλλά ταυτόχρονα γίνεστε άκρως πιεστικές και απαιτητικές από τους άλλους. Μαζί με την αυτοπεποίθησή σας αυξάνονται, επίσης, τα νεύρα και η αλαζονεία σας. Για να αποφύγετε εντάσεις προσέξτε πολύ τα λόγια σας και τον τρόπο που μιλάτε στους άλλους. Μπορεί να είστε αγχωμένες, αλλά οι άλλοι δεν σας φταίνε σε κάτι. Οι κόποι σας αναγνωρίζονται και πρακτικά (ίσως με μπόνους ή προαγωγές) και παρά το φορτωμένο σας πρόγραμμα θα προσπαθήσετε να πετύχετε κάθε στόχο σας – αρκεί να κάνετε τα σωστά και ήρεμα βήματα.

 ΠΗΓΗ: marieclaire

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε μία περίοδο «εσωστρέφειας» βρίσκονται τα κόμματα του κέντρου, τα οποία αφού ξεπέρασαν το πρώτο σοκ από την ήττα των διπλών εκλογών, ψάχνουν απαντήσεις για το τι πραγματικά έφταιξε ώστε να φτάσουν σε αυτό το απογοητευτικό σημείο, που βρίσκονται σήμερα. Παρά τα μηνύματα που έλαβαν από τους πολίτες, φαίνεται πως οι ηγεσίες των τριών κομμάτων να μην αντιλαμβάνονται το τεράστιο πρόβλημα ή αρνούνται να το αντιληφθούν, ενώ θεωρούν τα κόμματά τους, ως περιουσιακό τους στοιχείο, αρνούμενοι να παραιτηθούν. Σε μία εποχή όπου η κοινωνία έχει δώσει την απάντησή της, επιλέγοντας τον νεαρό Φειδία Παναγιώτου, ο οποίος έλαβε μεγαλύτερο ποσοστό από το σύνολο των ποσοστών των τριών κομμάτων ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ, οι ηγεσίες τους εξακολουθούν να μην αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top